Sensurile unice din Deva nu se schimbã

Oana Mihnea

Ieri, edilul şef al municipiului Deva, Petru Mărginean, a avut o întâlnire tehnică cu reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Motivul a fost acela de a discuta despre noile sensuri unice din municipiu, aprobate în şedinţele de Consiliu local.
Este vorba despre patru sensuri unice proaspăt aprobate de aleşii locali în urmă cu câteva zile. Şi anume, unul pe Aleea Armatei, dinspre strada Titu Maiorescu spre Mihai Eminescu, altul  pe strada Scărişoara, dinspre strada Mihai Eminescu spre strada Cioclovina, apoi pe Aleea Viitorului dinspre strada Duiliu Zamfirescu spre strada Cernei şi ultimul pe strada Izvorului, dinspre strada Aurel Vlaicu spre strada Gheorghe Bariţiu. La acestea se adaugă şi schimbarea sensului unic de pe strada Andrei Şaguna, însemnând că acum este permis accesul dinspre strada Avram Iancu spre Iuliu Maniu, şi nu invers, cum era înainte. Motivul luării acestei decizii este acela de a menţine siguranţa elevilor care învaţă la Colegiul Naţional „Decebal“, astfel încât să nu fie nevoiţi să treacă strada când sunt duşi de părinţi cu maşina la şcoală. Discuţiile de ieri au avut legătură cu acest subiect şi s-a ajuns la o concluzie finală. „Toate sensurile unice rămân aşa cum am stabilit, alte variante nu sunt agreate. Cel puţin un an de zile, aceste sensuri unice vor exista. Apoi, în funcţie de rezultate şi de modul cum evoluează lucrurile, vom reveni asupra deciziei“, a declarat Petru Mărginean, primarul municipiului Deva.

One thought on “Sensurile unice din Deva nu se schimbã

  • 3 februarie 2016 la 22:50
    Permalink

    De ce sens unic pe Izvorului? Cine este cocalarul care a aranjat asa ceva? Pe strada asta se putea circula linistit in ambele sensuri exceptand cazul in care anumiti cocalari, de pe aceasta strada parcau aiurea….aceeasi cocalari au rezolvat cu sensul unic..

    Domnule mare carmaci al Devei cat timp va mai bateti joc de circulatia prin acest oras? Semafoare inteligente (circulatia era mult mai fluenta inainte de ele si poluarea era mult mai mica), sensuri unice cu dedicatie pt anumiti cocalari, intersectii modificate in bataie de joc, strazi ca dupa bombardament!?

    Pt elevii de la scoli puneti transport scolar care sa-i duca pana in curtea scolii, nu e nevoie ca toti sa-si duca odraslele la 8 fara 10 la scoala si sa parcheze masina langa banaca in care invata elevul….si asa nu mai invata nimic…termina cu 10 pe baza spagii care se da „dascalilor” care au cotizat la inspectorat ca sa ajunga la acele scoli…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.