Stiri

Trei mine din Valea Jiului vor fi închise

Este oficial: trei unităţi miniere din Valea Jiului intră pe program de închidere. Compania Naţională a Huilei Petroşani a trimis deja către Ministerul Economiei programul de reorganizare a activităţii, aşa cum au convenit cu ministrul Ion Ariton. Acum, mai trebuie doar ca Executivul să-şi dea acordul. Directorul general al CNH Petroşani, Constantin Jujan, a declarat că programul a fost întocmit încă din vara anului trecut şi nu a fost agreat de sindicate, dar acestea nu au adus un altul care să poată fi discutat. „Programul prevede continuarea activităţii din minerit, împărţirea acesteia în două grupe: a unităţilor miniere cu posibilităţi de viabilizare şi a celor care intră în program de închidere. Numai astfel se poate primi subvenţia şi e nevoie de nişte reglaje în ce priveşte şi personalul acestor unităţi”, a declarat Jujan. Prin urmare, patru mine îşi continuă activitatea, iar alte trei intră pe program de închidere. (C. Cosman)

3 comentarii la „Trei mine din Valea Jiului vor fi închise

  • Cele 3 mine care se vor inchide sa mearga pana in 2018 , sa nu ne pacaleasca guvernanti,sa ramana drepturile .

  • Pai ce credeati? Valea nu mai are viitor. Care poate sa plece acum sa plece repede ca mai are sansa sa prinda bilet, chiar si in picioare. ceilalti…D-zeu cu mila. Sa le fie rusine celor care au adus Valea Jiului in asemenea hal.

  • Noroc Bun

    Sa-si dea demisia toti de la C.N.H.Acum au ocazia sa fure cat se poate.Ar trebui sa intram in Complexul Energetic pana in Septembrie 2012.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura