Trei medalii de bronz pentru cadeţii de la Clubul de box din Hunedoara

Timp de trei zile, la Arad, s-au desfăşurat în­trecerile Cupei României la box, com­pe­tiţie care se adresează sportivilor de la ca­te­goria cadeţi la care au fost prezenţi şi com­po­nenţii loturior naţionale de juniori.
A fost o competiţie reuşită, desfăşurată în condiţiile specific acestei perioade de pandemie, fără spectatori în tribune, fără susţinători, dar cu respectatea unor condiţii drastice din punct de vedere sanitar pentru securitatea participanţilor, aflaţi în număr mare la startul acestor întreceri.
Tinerii pugilişti de la secţia de box a Clu­bului Sportiv Şcolar Hunedoara au reuşit să urce pe podiumul acestei ediţii, revenind acasă cu trei medalii, toate de bronz.
Astfel, Sebastian Andrei Ghindă a câş­ti­gat medalia de bronz la categoria 43 kg, Ionuţ Vasile Gherga la categoria 44 kg iar Gabriel Cristian Dinu s-a clasat pe locul al treilea şi a câştigat medalia de bronz la categoria 40 kg.
Cei trei tineri pugilişti sunt antrenaţi la CSS Hunedoara de către antrenorul emerit Ilie Captari şi de prof. Petru Marius Butnariu Dăscălescu cu care îşi vor continua antre­na­mentele cu mai multă ambiţie de auto­de­pă­şire şi cu încredere pentru ca în toamnă, la Campionatul Naţional de Box pentru juniori şi cadeţi, să obţină rezultate şi mai bune.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.