Trofeu valoros pentru West Deva la fotbal pe plajă

18 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Campioana naţională en titre la fotbal pe plajă, echipa ACS West Deva, a participat la o nouă ediţie a turneului internaţional de fot­bal pe plajă Varna Intrernaţional Beach Soc­cer Cup. La ediţia din acest an au participat formaţiile Napoli Patron Beach Soccer Club (Grecia), BSC Nistru (Republica Moldova), MFC Spartak Varna (Bulgaria), gazda între­cerilor şi ACS West Deva. Jocurile s-au des­fă­şurat pe Plaja Asparuhova din Varna.
Competiţia de la Varna deschide sezonul com­petiţional internaţional, care are pro­gra­mat în luna iulie Europe Soccer Beach de la Nazare- Portugalia, unde se vor întâlni cele mai prestigioase formaţii naţionale de fotbal pe plajă.
ACS West Deva a pierdut cu 1-3 jocul dis­pu­tat în prima zi a turneului cu BSC Nistru şi apoi cu 2-3 jocul cu gazdele de la MFC Spar­tak Varna dar devenii s-au mobilizat şi au reuşit să se impună cu 4-2 în faţa grecilor de la Napoli Patron Beach Soccer Club.
În finala mică, pentru locurile 3-4 din tur­neu, echipa deveană a învins din nou cu 3-1 pe grecii de la Napoli şi s-a situat pe locul trei în clasamentul turneului. Au evoluat la ACS West Deva:Paul Andrei Neag, Andras Kele­men, Iulian Augustin Răvoiu,Ionel Pulhac Pos­teucă, Ionuţ Florea, Daniel Zaharia, Mihai Petru Voica, Mihail Robert Pîslaru,Toma Vicene şi Răzvan Dumitru Radu echipa fiind însoţită de team managerul Daniel Eduard Kovacs.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Florile handbalului devean au fost premiate

După clasarea pe primul loc la finalul turneului de la Ploieşti şi promovarea pe pri­ma scenă a handbalului românesc, com­po­nentele...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e mare bătălie pentru un post de şef. Cică spun zvo­nerii că se pregăteşte o mare...

Bulina albă

Natalia Intotero, deputat PSD de Hunedoara Pentru că a avut iniţiativa organizării unui eveniment dedicate familiei, la Simeria, unde s-a...

Închide