Trofeu valoros pentru West Deva la fotbal pe plajă

Campioana naţională en titre la fotbal pe plajă, echipa ACS West Deva, a participat la o nouă ediţie a turneului internaţional de fot­bal pe plajă Varna Intrernaţional Beach Soc­cer Cup. La ediţia din acest an au participat formaţiile Napoli Patron Beach Soccer Club (Grecia), BSC Nistru (Republica Moldova), MFC Spartak Varna (Bulgaria), gazda între­cerilor şi ACS West Deva. Jocurile s-au des­fă­şurat pe Plaja Asparuhova din Varna.
Competiţia de la Varna deschide sezonul com­petiţional internaţional, care are pro­gra­mat în luna iulie Europe Soccer Beach de la Nazare- Portugalia, unde se vor întâlni cele mai prestigioase formaţii naţionale de fotbal pe plajă.
ACS West Deva a pierdut cu 1-3 jocul dis­pu­tat în prima zi a turneului cu BSC Nistru şi apoi cu 2-3 jocul cu gazdele de la MFC Spar­tak Varna dar devenii s-au mobilizat şi au reuşit să se impună cu 4-2 în faţa grecilor de la Napoli Patron Beach Soccer Club.
În finala mică, pentru locurile 3-4 din tur­neu, echipa deveană a învins din nou cu 3-1 pe grecii de la Napoli şi s-a situat pe locul trei în clasamentul turneului. Au evoluat la ACS West Deva:Paul Andrei Neag, Andras Kele­men, Iulian Augustin Răvoiu,Ionel Pulhac Pos­teucă, Ionuţ Florea, Daniel Zaharia, Mihai Petru Voica, Mihail Robert Pîslaru,Toma Vicene şi Răzvan Dumitru Radu echipa fiind însoţită de team managerul Daniel Eduard Kovacs.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.