Trei maşini, făcute praf de un adolescent băut

24 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

La doar 16 ani, un minor din Petrila a avariat trei autoturisme în urma unui accident rutier produs pe principalul bulevard din Petroşani.

Tânărul fără permis a luat un autoturism să se plimbe, deşi băuse bine înainte. A reuşit să ajungă din Petrila până în Petroşani, însă pe Strada 1 Decembrie 1918, din localitate, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a acroşat trei autoturisme parcate. Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Un alt tânăr din Petrila s-a urcat băut la volan, deşi nu avea permis, şi a plecat la plimbare. Dar în final s-a oprit cu maşina într-un stâlp.Totul a fost descoperit după ce poliţiştii din Petrila au observat maşina avariată şi au ajuns la proprietar. Aşa au aflat că autoturismul a lovit un stâlp de iluminat public din zona Cimpa-Petrila, iar la volan se afla fiul proprietarului, un tânăr de 24 de ani. Acesta nu are permis de conducere şi a furat cheile maşinii tatălui. Tânărul, care nu a fost rănit în urma evenimentului rutier, a fost testat cu aparatul alcoolscop, valoarea indicată fiind de 0,50mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Şi tot la Petrila, poliţiştii au oprit în trafic, pe o stradă din oraş, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani, din localitate, care nu avea permis de conducere. În plus, autovehiculul avea valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii expirată din anul 2016. Cei trei sunt cercetaţi penal pentru conducere fără permis, în stare de ebrietate ori a unui autoturism neînmatriculat.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Contrabandist de alcool prins de poliţişti

Un bărbat de 57 de ani, din Hunedoara, a fost reţinut de anchetatori şi cercetat pentru contrabandă cu alcool. Poliţiştii...

Copilă de opt ani călcată de tren

O fetiţă de doar opt ani şi-a pierdut viaţa, ieri dimineaţă, după ce a fost izbită de un tren. Copila...

Miron Cozma vrea la Cotroceni

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma (foto), vrea să fie preşedintele României. Acesta a anunţat că va...

Închide