Contrabandist de alcool prins de poliţişti

24 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un bărbat de 57 de ani, din Hunedoara, a fost reţinut de anchetatori şi cercetat pentru contrabandă cu alcool. Poliţiştii au găsit în locuinţa sa sume mari de bani, dar şi alcool şi ţigări de contrabandă.

Ancheta este derulată de poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Hunedoara, iar suspectul a fost prins în flagrant, în zona Autogării Hunedoara, unde vindea alcoolul de contrabandă. ”Asupra bărbatului, poliţiştii au găsit 33 de sticle (a câte un litru fiecare) de alcool etilic de contrabandă. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi au luat măsura confiscării alcoolului”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Hunedoreanul a fost reţinut de poliţişti pentru de 24 de ore, iar procurorii au decis că poate fi cercetat sub control judiciar. Anchetatorii au făcut şi o percheziţie la locuinţa contrabandistului şi au găsit alcool de contrabandă, fără banderole fiscale româneşti, 400 de pachete de ţigarete de contrabandă, dar şi sume de bani în lei şi valută. Bunurile au fost ridicate de poliţişti pentru cercetări.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Copilă de opt ani călcată de tren

O fetiţă de doar opt ani şi-a pierdut viaţa, ieri dimineaţă, după ce a fost izbită de un tren. Copila...

Miron Cozma vrea la Cotroceni

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma (foto), vrea să fie preşedintele României. Acesta a anunţat că va...

Deşi reprezentanţii Primăriei Deva afirmă că şi acolo s-a făcut dezinsecţie . Locuitorii din zona Căprioara susţin că sunt terorizaţi de ţânţari

Zeci de familii din Deva care locuiesc în zona Cabanei Căprioara au sunat la redacţie, nemulţumite că nu s-a făcut...

Închide