Trei hoţi din Lupeni au furat sute de pachete de ţigări

1 august 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate


     Poliţiştii din Lupeni au prins trei suspecţi, un adult de 27 de ani, un adolescent de 17 şi un copil de 11 ani, la scurt timp după ce au spart un magazin din localitate.
„Poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 28/29.07.2019, în jurul orei 23:00, tânărul de 27 de ani şi minorul de 17 ani, cu complicitatea minorului în vârstă de 11 ani (care a asigurat paza locului faptei), au pătruns prin efracţie în incinta unui magazin din Lupeni, de unde au sustras 572 de pachete de ţigări de diferite mărci şi 260 de lei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Cei trei tineri au creat un prejudiciu de peste 10.800 lei, care a fost recuperat în proporţie de 80 la sură de către poliţişti.
Tânărul de 27 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar adolescentul de 17 ani este cercetat sub controlul judiciar. Copilul de 11 ani nu va răspunde penal pentru fapta asa, astfel că a fost lăsat în grija aparţinătorilor. Cei trei sunt suspectaţi că au mai comis şi alte spargeri. (Maximilian Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ilie spune:

    Băiatul ăla din stânga, parca e garcea când era bulan … scuzați-mă ,dar uitati-va atent la el

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a legat de-o adolescentă şi este cercetat pentru hărţuire sexuală

În condiţiile în care toată România vuieşte de dramele petrecute la Caracal, o adolescentă de 16 ani din municipiul Hunedoara...

Avansări în grad la pompieri

În fiecare an, la începutul lunii august, activitatea cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara...

Staţia de epurare a apei uzate din Hunedoara, umplută de obiecte nedegradabile

Reprezentanţii societăţii Apa Prod SA Deva sesizează o situaţie extrem de neplăcută.

Închide