Căruţă spulberată la ieşire din Orăştie

1 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

     Un teribil accident a avut loc, miercuri seara, după lăsarea întunericului, pe DN 7, la ieşirea din Orăştie spre Sebeş. Cinci persoane se aflau într-o căruţă care mergea pe drumul naţional, când atelajul a fost lovit în plin de un autocamion.
„Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Orăştie, a condus o autoutilitară pe DN 7, din direcţia Sebeş –Deva, iar la intrarea în municipiul Orăştie a lovit o căruţă care circula din aceeaşi direcţie de mers, fiind condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Geoagiu. Căruţaşul nu purta îmbrăcăminte reflectorizantă, iar vehiculul condus de acesta nu era echipat corespunzător pentru circulaţia pe timp de noapte pe drumurile publice”, a precizat IPJ Hunedoara.
În urma impactului, un bărbat în vârstă de 59 ani, din Geoagiu, aflat în căruţă, a murit pe loc. Alte trei persoane, în vârstă de 16, 22 şi 45 de ani, toate din Geoagiu, şi ele aflate în atelaj, au fost rănite. În ajutorul victimelor au intervenit echipaje de pompieri militari de la Detaşamentele Orăştie şi Deva şi o echipă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Deva.(Maximilian Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trei hoţi din Lupeni au furat sute de pachete de ţigări

Poliţiştii din Lupeni au prins trei suspecţi, un adult de 27 de ani, un adolescent de 17 şi un copil...

S-a legat de-o adolescentă şi este cercetat pentru hărţuire sexuală

În condiţiile în care toată România vuieşte de dramele petrecute la Caracal, o adolescentă de 16 ani din municipiul Hunedoara...

Avansări în grad la pompieri

În fiecare an, la începutul lunii august, activitatea cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara...

Închide