S-a legat de-o adolescentă şi este cercetat pentru hărţuire sexuală

1 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

       În condiţiile în care toată România vuieşte de dramele petrecute la Caracal, o adolescentă de 16 ani din municipiul Hunedoara a reclamat la Poliţie că a fost abordată de un bărbat pe stradă, cerându-i să-l ajute acasă la curăţenie. Fata l/a refuzat, dar ieri, bărbatul a abordat-o din nou, iar fata şi-a anunţat părinţii, care, la rândul lor, au anunţat poliţia.
Referitor la această situaţie a transmis următorul comunicat: „În urmă cu aproximativ două săptămâni, un hunedorean de 52 de ani a abordat într-un magazin second-hand din Hunedoara o minoră de 16 ani, punându-i mâna pe spate şi întrebând-o dacă ar putea să îl ajute la curăţenie, la domiciliul sau (fata a refuzat). În urmă cu puţin timp, minora a fost abordată de bărbat în zona magazinului din Hunedoara şi şi-a anunţat familia, care a sesizat Poliţia. Imediat, la faţa locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică, iar minora şi bărbatul au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Hunedoara pentru clarificarea situaţiei, în funcţie de verificările efectuate urmând a fi luate măsuri legale. Din primele cercetări se pare că minora a mai fost abordată de bărbat pe stradă şi cu alte ocazii, cu propuneri asemănătoare. Poliţiştii au întocmit dosar privind comiterea infracţiunii de hărţuire sexuală”, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Acesta a afirmat că hunedoreanul a fost lăsat liber, fiind cercetat doar pentru infracţiunea de hărţuire sexuală.(Adriana Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Avansări în grad la pompieri

În fiecare an, la începutul lunii august, activitatea cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara...

Staţia de epurare a apei uzate din Hunedoara, umplută de obiecte nedegradabile

Reprezentanţii societăţii Apa Prod SA Deva sesizează o situaţie extrem de neplăcută.

Muzica naturii se va auzi în Geoparcul Dinozaurilor

Natura are propria muzicalitate pe care o etalează ori de câte ori ne facem timp să o ascultăm. Omul a...

Închide