ActualitateFlash

Trei hoți de mașini terorizează orașul Simeria. Judecătorii îi lasă în arest la domiciliu

Mai mulți hoți de mașini din Simeria terorizează locuitorii din oraș. Polițiștii îi prind, îi rețin, iar judecătorii le dau arest la domiciliu sau control judiciar. Din a­cest motiv, pentru că nu sunt arestați, hoții repetă furturile de autoturisme. Noap­te de noapte. Iar sunt prinși de po­lițiști și tot așa. Vinovați sunt ma­gis­trații care nu le dau măsura arestului preventiv.

Despre cine este vorba?
Ștefan Cucu are la activ o condamnare de 2 ani și 7 luni, după 7 furturi de auto și conducere fără permis. Recent a fost plasat în arest la domiciliu. În noap­tea de duminică spre luni, simerianul a „evadat” din arestul la domiciliu, s-a îm­bătat criță și a furat din nou un auto­tu­rism. Evident, a fost prins de polițiștii din Simeria, care au echipe mai multe doar pen­tru acești hoți. Infractorii fură ma­și­nile, dau o tură prin oraș, le lovesc, iar apoi le aban­do­nează. Cu toate că sunt re­ci­di­viști, ju­de­cătorii sunt foarte îngăduitori și nu sunt de acord cu propunerea de ares­tare pre­ventivă a aces­tora. Un alt hoț este Vlad Isai, condamnat și el la 1 an și 6 luni în­chi­soare pentru 5 furturi de auto și con­du­cere fără permis. A fost plasat sub control judiciar după cel mai recent furt. Un al treilea infractor este Adrian Pașca, pentru care nu s-a dat încă nici o măsură pre­ven­tivă, deși este autorul a 3 furturi de autoturisme.
În noaptea de 30 spre 31 octombrie, Cucu și Pașca au ieșit din nou la acțiune, furând o mașină, au condus fără permis, cu alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în sânge. Au fost prinși de polițiştii din Simeria, în flagrant, cu ma­șina furată. (A. Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura