Transport public şi în Cartierul Grigorescu

7 noiembrie 2018 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Locuitorii din Cartierul Grigorescu din Deva primesc şi o veste bună, pe lângă problemele cu care se confruntă cu traversarea peste calea ferată.

Primarul Florin Oancea a spus că va convoca o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Deva pentru a aproba înfiinţarea unui traseu al autobuzelor de la transportul public al oraşului şi în Cartierul Grigorescu. Cei de aici nu au toţi maşini personale, sunt sute de copii care sunt nevoiţi să ajungă la şcoală în oraş, existând pericolul ca ei să fie accidentaţi, din cauza situaţiei legate de construcţii căii ferate de mare viteză. În aceste condiţii, este mare nevoie ca să funcţioneze transportul local şi în zona respectivă. Totodată, primarul a anunţat că nu se va mai face un pasaj subteran în cartier, ci unul suprateran, deoarece costurile ar fi mult prea mari în primul caz. (A.Năstase)

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Deva spune:

    Florin Oancea spunea saptamana trecuta parca , ca Primaria va executa din venit propriu un pasaj subteran auto si pietonal! Asa repede te razgandesti Florine?de ce promiti , si apoi renunti?Rusine!!!Deva are nevoie de pasaj subteran chiar daca costa! Excursile voastre in afara tarii nu au costat? Devenii nu merita acel pasaj? Asa s-a intamplat si cu pasajul de la Opera!

  2. Corina spune:

    Oancea e un excroc si un mincinos ordinar. Minte pe toata lumea.

  3. Pantea Ion spune:

    Corina, ti-e dor de ciocanul lui gigolo gelatul ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Vasile Cărăguţ: A crescut numărul turiştilor din Staţiunea Geoagiu-Băi

Primarul oraşului Geoagiu, Vasile Cărăguţ (foto), a declarat ieri într-o conferinţă de presă că are multe proiecte de investiţii. Singurul...

Mircea Moloţ: Aş face orice ca Brilinsky să se ocupe de cetăţile dacice!

Liderul judeţean al ALDE, Mircea Moloţ (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că îl susţine pe fostul administrator...

Bulina neagră, 8.11.2018

Gheorghe Dorobanţu, tânăr din Petroşani Pentru că nu s-a îngrijit de fetiţa sa de numai şapte ani, iar copila este...

Închide