Transport public şi în Cartierul Grigorescu

Locuitorii din Cartierul Grigorescu din Deva primesc şi o veste bună, pe lângă problemele cu care se confruntă cu traversarea peste calea ferată.

Primarul Florin Oancea a spus că va convoca o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Deva pentru a aproba înfiinţarea unui traseu al autobuzelor de la transportul public al oraşului şi în Cartierul Grigorescu. Cei de aici nu au toţi maşini personale, sunt sute de copii care sunt nevoiţi să ajungă la şcoală în oraş, existând pericolul ca ei să fie accidentaţi, din cauza situaţiei legate de construcţii căii ferate de mare viteză. În aceste condiţii, este mare nevoie ca să funcţioneze transportul local şi în zona respectivă. Totodată, primarul a anunţat că nu se va mai face un pasaj subteran în cartier, ci unul suprateran, deoarece costurile ar fi mult prea mari în primul caz. (A.Năstase)

3 comentarii la „Transport public şi în Cartierul Grigorescu

  • 9 noiembrie 2018 la 8:27
    Legătură permanentă

    Florin Oancea spunea saptamana trecuta parca , ca Primaria va executa din venit propriu un pasaj subteran auto si pietonal! Asa repede te razgandesti Florine?de ce promiti , si apoi renunti?Rusine!!!Deva are nevoie de pasaj subteran chiar daca costa! Excursile voastre in afara tarii nu au costat? Devenii nu merita acel pasaj? Asa s-a intamplat si cu pasajul de la Opera!

  • 9 noiembrie 2018 la 8:58
    Legătură permanentă

    Oancea e un excroc si un mincinos ordinar. Minte pe toata lumea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.