Primarul Vasile Cărăguţ: A crescut numărul turiştilor din Staţiunea Geoagiu-Băi

7 noiembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Primarul oraşului Geoagiu, Vasile Cărăguţ (foto), a declarat ieri într-o conferinţă de presă că are multe proiecte de investiţii. Singurul edil şef al ALDE din judeţ, Cărăguţ susţine că are 13 proiecte semnate deja şi trebuie începute lucrările.

”A fost o stagnare de patru ani, dar vom da drumul la investiţii în Geoagiu. Sunt proiecte pentru toate domeniile de interes pentru populaţie. Cei de la conducerea judeţului, când vine vorba de turism şi spaţii de cazare, nici măcar nu pomenesc de Geoagiu. Însă, la Geoagiu sunt 1.500 de locuri de cazare, în condiţiile în care la nivelul judeţului sunt în total 2.500. Staţiunea Geoagiu-Băi funcţionează la capacitate maximă”, a declarat primarul Vasile Cărăguţ.
Primarul susţine că în ultima perioadă a crescut numărul turiştilor care vin în Staţiunea Geoagiu-Băi. ”Potrivit statisticilor noastre, în 2016, au venit aici 32.000 de turişti, în 2017, 40.000 de turişti iar acest an, până în septembrie, au fost înregistraţi 36.000”, a adăugat primarul din Geoagiu.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Victor spune:

    Nu se știe ce a numărat primarul, dar turiștii nu cred ca ia numărat prea bine. Mergeți si filmați acum stațiunea sa vedeți câte unități sunt in beznă. În ultimii 4 ani nu s-a făcut nicio investitie? Nici in următorii ani nu se va face nimic daca edilul stie doar sa faca poze si nimic concret!Să nu uitam totuși ca este campion la angajări în primărie. În ***ând angajații vor sta pe bancute ca la teatru ca nu vor mai avea loc în birouri.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mircea Moloţ: Aş face orice ca Brilinsky să se ocupe de cetăţile dacice!

Liderul judeţean al ALDE, Mircea Moloţ (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că îl susţine pe fostul administrator...

Bulina neagră, 8.11.2018

Gheorghe Dorobanţu, tânăr din Petroşani Pentru că nu s-a îngrijit de fetiţa sa de numai şapte ani, iar copila este...

Bulina albă, 8.11.2018

Florin Cazacu, primarul municipiului Brad Pentru că a avut iniţiativa de a amplasa în sediul Guvernului României bustul marelui erou...

Închide