Mircea Moloţ: Aş face orice ca Brilinsky să se ocupe de cetăţile dacice!

Sorina Popa

Liderul judeţean al ALDE, Mircea Moloţ (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că îl susţine pe fostul administrator de la Sarmizegetusa Regia, Vladimir Brilinsky. ”Sunt de acord cu demersurile lui. Şi, să ştiţi că, în varianta că voi ajunge din nou preşedintele CJ, îl voi lua consilier de imagine pe Mircea Bobora”, a spus Moloţ, după ce a fost informat că preşedintele actual al CJ, Mircea Bobora, a încercat în repetate rânduri să-l convingă pe Brilinsky să nu demisioneze.

”Furturile de aur au fost zero”
Vladimir Brilinsky protestează timp de 10 zile, câte o oră pe zi, după ce a demisionat din postul de administrator al sitului arheologic de la Sarmizegetusa Regia, cerând demisia vicepreşedintelui CJ, Sorin Vasilescu. Iar Moloţ susţine: ”Furturile de aur au fost zero, de când Nunu a venit la Sarmizegetusa Regia. M-am orientat spre Brilinsky (n.r.-când l-a numit în funcţia de administrator la Sarmizegetusa Regia), care era unul dintre luptătorii împotriva furtului de la acea vreme. Aş face orice îmi stă în putinţă ca să-l determin să se ocupe de administrarea acestor cetăţi. Eu sunt convins că i s-a făcut viaţa imposibilă în acea funcţie, de aceea a demisionat. De fapt, asta a fost ideea, de a-l schimba pe Nunu cu o altă persoană. Nu am discutat cu el, nu ştiu ce vrea să facă în continuare. Dar un lucru este clar, în ceea ce mă priveşte ca persoană fizică şi politică mă are un ataşat al lui, deşi eu cred că dacă vrei să lupţi trebuie să o faci din interior. Dar dacă îl ajută cu ceva, îi transmit că îl sprijin în demersul lui”, a spus Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE.

8 comentarii la „Mircea Moloţ: Aş face orice ca Brilinsky să se ocupe de cetăţile dacice!

 • 7 noiembrie 2018 la 21:56
  Legătură permanentă

  Evident, cine se aseamana se aduna ! Pacat ca a zburat protectorul Augustin Lazar!

 • 8 noiembrie 2018 la 8:58
  Legătură permanentă

  Domnule Molot furturile au crescut si domul Brilinsky era combinat pe acolo.Ii tinea spatele la hoti.

 • 8 noiembrie 2018 la 9:00
  Legătură permanentă

  Brilinski ,cel maiinversunat cautator de comori,in spete obiecte aur si argint,este pensionari,ce dracu?mai vrea sa fie el useful cetâtilor Dacice?bineinteles sub acoperirea altui *martalog,Molot,omul care a devalizat tot jud. Hunedoara,a sustraa si *mirosul din sosetele purtate

 • 8 noiembrie 2018 la 12:28
  Legătură permanentă

  Domnule Molot cand ai fost presedinte al CJH de ce nu ai asfaltat drumul judetean din Parang ??? Nu ai vrut dezvoltarea turistica a Parangului ???

 • 8 noiembrie 2018 la 15:17
  Legătură permanentă

  Aveți mare tupeu tov.Molot.Nu sunteți străin nici de ce s-a intimplat in cetățile dacice

 • 8 noiembrie 2018 la 17:13
  Legătură permanentă

  Taci dracului de hot ordinar ce esti. Sifon la Securitate si tu si finul tau militianul goga iosif dan. Doua jigodii.

 • 12 noiembrie 2018 la 20:28
  Legătură permanentă

  calmati-va. Problema foarte grava este inceputul exploatarii cu cianura de la Certej. stiti prea bine ca cianura aduce bali si moarte!de ce sa fie afectata deva, jud. HD si tot Ardealul pt niste tradatori?Molot , gandeste-te si la asta. rosia Montana a fost respinsa, acum a fost aprobata exploatarea Certej de la cativa km. !cum e posibil?rusine tradatorilor de neam si tara care au aprobat o asemenea nenorocire!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.