Trăieşte cu o lamă de cuţit în corp

4 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Adriana Năstase

Un bărbat din comuna Vălişoara trăieşte, de aproape şapte ani, cu lama unui cuţit de cinci centimetri în trup şi speră ca peste o săptămână corpul străin să fie extras, mai ales că, în timp, acesta s-a deplasat de la umăr spre una dintre coaste.
Înjunghiat în urmă cu şapte ani
Viorel Negrilă, de 45 de ani, a descoperit că are lama cuţitului în corp abia în luna noiembrie, când a fost nevoit să facă o radiografie, în urma unui accident de motocicletă. Bărbatul şi-a adus aminte că, în martie 2003, un vecin l-a înjunghiat în umărul stâng, fără un motiv anume.
„A dat cu cuţitul, după care am văzut că nu mai are lamă. Am crezut că s-a rupt şi a căzut pe drum“, a declarat Negrilă, menţionând că, pentru moment, nu a realizat gravitatea loviturii.
Îngrijorat
La Spitalul din Deva, medicul de gardă i-a cusut rana, dar fără o radiografie. Timp de aproape şapte ani, omul a trăit cu lama cuţitului în umărul stâng, fără să bănuiască nimic. „Anul trecut, în noiembrie, am căzut cu o motocicletă. Doctorul de la spitalul din Deva mi-a făcut radiografii peste tot şi aşa s-a găsit lama de cuţit. De atunci, tot umblu, ca să mi se facă operaţie şi să-mi scoată lama de la cuţit“, a adăugat bărbatul. El s-a arătat îngrijorat de situaţie, întrucât lama cuţitului s-a deplasat spre una din coaste. Bărbatul speră ca medicii să-l programeze la o intervenţie chirurgicală după 10 februarie, deşi ar dori ca operaţia să fie efectuată cât mai rapid.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
România, teren pentru experimente sociologice… (II)

Premierul Emil Boc reia o temă dragă campaniei prezidenţiale, bineînţeles, alăturată sintagmei „românii au vrut...” – Parlamentul redus şi unicameral!...

Gura lumii

Vorbeşte lumea că un adjunct de pe la o unitate dintr-o staţiune din judeţ, care se ocupă cu tratarea vârstnicilor,...

Problema Liceului „Traian”, pe masa ministrului

O delegaţie formată din părinţi ai căror copii învaţă la Liceul Teoretic „Traian” din Deva, reprezentanţi ai Prefecturii Hunedoara şi...

Închide