Tragedie pe şantierul autostrăzii

22 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Maximilian Gânju

Tragedia a avut loc pe şantierul autostrăzii A1, la Şoimuş, iar victimă este un bărbat de 64 de ani, angajat pe şantier.

Potrivit anchetatorilor, brăbatul care şi-a pierdut viaţa era lângă un autocamion la volanul căruia se afla fiul său de 30 de ani, angajat şi el pe şantier. Tânărul a ridicat bena autocamionului fără a realiza că se află sub mai multe linii de înaltă tensiune. Atât el, cât şi tatăl său erau în timpul liber şi voiau să facă un grătar. Tânărul a vrut să scoată o toporişcă aflată în trusa de scule de sub bena camionului, iar tatăl său a văzut că e în pericol şi a încercat să-l avertizeze. Când basculanta a ajuns în apropierea liniilor, s-a produs tragedia.
”Poliţia municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului 112 că în parcarea amenajată pentru utilajele aparţinând unei societăţi ce efectuează lucrări pentru construcţia autostrăzii A1, din comuna Şoimus, sat Bejan, se află o persoană căzută la pământ. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, un bărbat în vârstă de 30 de ani, angajat al societăţii mai sus menţionate şi care se afla în timpul liber, în timp ce efectua manevre cu bena autocamionului al aceleiaşi societăţi, care se afla parcat sub liniile de înaltă tensiune, a produs un arc electric, care a condus la decesul unui bărbat, coleg de muncă, în vârstă de 64 de ani, aflat în timpul liber şi care se afla lângă autocamion”, potrivit IPJ Hunedoara. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj al SAJ, iar salvatorii au încercat timp de 50 de minute să-l resusciteze pe muncitor, dar nu s-a mai putut face nimic. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Unde L-am pierdut pe Iisus?

Ne aflăm în Săptămâna Patimilor şi, fie că am postit aceste 40 de zile, fie că n-am reuşit, timpul se...

Gurasada: deşeurile menajere, în sarcina noului operator de salubritate

Serviciul de salubritate din comuna Gurasada a fost preluat de noul operator desemnat de ADI Deşeuri. Contractarea beneficiarilor nu s-a...

Mici bucurii la UAMS Baia de Criş

Persoanele născute în luna aprilie şi aflate în grija Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş au fost sărbătorite cu...

Închide