ActualitateFlash

Tragedie în lumea dansului sportiv din România. Hunedoreanul Valentin Ilieș, mort la doar 51 de ani

Hunedoreanul Valentin Illeş (foto), vicepreşedintele Federației Române de Dans Sportiv, a decedat, marți, 3 oc­tombrie 2023, pe o șosea din Ungaria, într-un accident rutier cumplit.

Doar 51 de ani
Conform informațiilor actuale, la data de 3 octombrie 2023, la ora 4:35, pe auto­strada M5, la kilometrul 91 pe direcția către Budapesta, un autoturism a intrat în coliziune cu parapetul interior al benzii din motive încă necunoscute, apoi a rupt parapetul și a intrat în coli­ziune cu un camion care venea din di­rec­ția opusă. În urma impactului, camionul a rupt și el parapetul interior și a intrat în co­liziune cu un alt autoturism care ve­nea din direcția opusă. În urma acci­den­tului, o persoană a suferit răni atât de grave încât a decedat la fața locului”, a fost mesajul Poliţiei din Ungaria.
Sportivul de 51 de ani era căsătorit şi avea doi copii. Valentin a fost unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din dansul sportiv din România. El a şi fondat un club de dans sportiv de performanţă, Bolero Timişoara.

Fiica lui Valentin Ilieş, mesaj cutremurător
Pe Social Media, sute de mesaje emoţionante au curse în timpul zilei de 3 octombrie. Fiica sa, Diandra a avut un ultim mesaj cutremurător.
„Ce ai face moarte de-ai fi şi ai avea tată şi ar muri? Sunt atât de mândră că am avut şansa să fiu copilul tău, atât cât a fost. Nu vreau să mă cert cu Dumnezeu, să-L întreb de ce nu ţi-ai vă­zut nepoţii, să-L întreb de ce nu mai pot să te ating, să-L întreb de ce nu o să pot să alerg spre tine când o să ies campioană mon­dială. Mă împacă doar gândul că ai trăit o viaţă cum ai vrut tu, o viaţă de ţigan, pe drumuri, cu muzică, cu dans, cu oameni. O să fac tot ce îmi stă în putere să trăieşti prin bine. Cât timp mai sunt aici, nu o să te uite nimeni. O să te fac mândru. Te iubesc şi ne vedem în curând”, a scris Diandra pe Facebook. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura