Tragedie în Hunedoara. Un copil de șase ani a murit, lovit accidental de o butelie de oxigen aruncată la ghena de gunoi

24 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

O întâmplare tragică s-a înregistrat azi, joi, în municipiul Hunedoara. Un copil de șase ani a murit, după ce o butelie de oxigen aruncată la o ghenă de gunoi  a explodat, în timp ce un bărbat încerca să-i desfacă robinetul.

„Sesizarea făcută la 112 a fost transmisă Poliției municipiului Hunedoara, în jurul orei 12.00. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit ca un locatar al blocului de lpe str. Mureșului a găsit butelia de oxigen, de 38 cm lungime, în zona unei ghene de gunoi și a încercat să-i desfacă robinetul, cu intenția de a-l valorifica ulterior. În momentul manipulării, butelia a ricoșat, din cauza presiunii acumulate în interior și a lovit un copil în vârstă de 6 ani, care se afla pe aleea din curtea blocului, întorcându-se  spre casă de la un magazin ABC, din apropiere. Copilul rănit a fost transportat cu un autoturism particular la UPU Hunedoara, însă, în ciuda eforturilor medicilor, el decedat”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit managerului Spitalului municipal Hunedoara, Radu Budae, băiatul a fost lovit în cap, iar lovitura i-a fost fatală. Deși a fost transportat de urgență la spital, copilul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. În momentul în care a ajuns în UPU, micuțul era decedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Polițiștii au întocmit, în cauză, dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a survenit accidentul mortal. (Mircea Crivăț)

 

 

 

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Șapte sfaturi importante pentru cei care folosesc biciclete iarna

  Atunci când mercurul din termometre scade, poate fi dificil să găsim motivația necesară pentru a ne așeza în șa. Cu toate...

Braconierul urmărit de jandarmi era vânător

În baza informaţiilor furnizate de jandarmii montani, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara l-au descoperit pe...

Pedofilul din Deva vrea să-i fie revizuit dosarul

Cererea de revizuire a fost depusă zilele trecute la Tribunalul Hunedoara şi va fi luată în discuţie peste o lună...

Închide