Traficul pe tronsonul de autostradă Deva-Simeria ar putea fi reluat din 15 noiembrie

Traficul pe tronsonul de autostradă Deva – Simeria ar putea fi reluat din data de 15 noiembrie sau cel mai târziu, dacă vor fi probleme cu vremea, din 19 noiembrie, a declarat ieri, prefectul judeţului Hunedoara, Fabius Kiszely.

„Paradoxal, ne încurcă ceaţa! Am făcut sâmbătă o vizită pe autostradă. Lucrările erau în grafic, iar mobilizarea era maximă. (…) Optimismul ne spune că în data de 15 noiembrie vom da drumul la autostradă. Dacă nu putem face marcaje şi alte lucruri care ţin exclusiv de vreme, acest termen va fi luni, 19 noiembrie“, a spus prefectul judeţului Hunedoara.
Traficul rutier pe autostrada A1, între nodurile Şoimuş şi Simeria, a fost închis din 10 octombrie pentru realizarea unor lucrări de conexiune între sectorul de autostradă Deva – Orăştie, aflat sub trafic, cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, în execuţie.
Circulaţia rutieră este închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri, traficul desfăşurându-se deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria – Deva. (Sorin Blada, Agerpres).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.