Primarul Simeriei a semnat autorizaţia de construire a fabricii Bosch

Sorina Popa

Ieri a fost poate cea mai importantă zi de primar a lui Emil Rîşteiu, edilul şef din SImeria. El a semnat autorizaţia de construire a fabricii Bosch de maşini de spălat rufe. O investiţie de 125 de milioane de lei.

Primarul Emil Rîşteiu a afirmat că fabrica Bosch va produce un milion de maşini de spălat pe an, investiţia generând pentru început 700 de noi locuri de muncă. „Această investiţie înseamnă o perspectivă de viitor stabil pentru oraşul Simeria. Se vor schimba mentalităţi, atitudini, cu siguranţă va creşte bunăstarea. Investiţia va impune o modificare a strategiei de dezvoltare a oraşului, în aşa fel încât să ne adaptăm la noile perspective pe care le oferă poziţia geografică a localităţii şi investiţia companiei BSH“, a declarat primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu.
Potrivit autorizaţiei de construcţie, concernul german are la dispoziţie 12 luni să demareze proiectul şi alte 24 de luni pentru finalizarea construcţiei. Primăria Simeria contribuie la această investiţie cu asigurarea utilităţilor pentru noua fabrică.
Emil Rîşteiu susţine că trebuie să regândească întreaga strategie de dezvoltare a oraşului, în contextul investiţiei Bosch, dar şi învăţământul din oraş va trebui reorientat pentru pregătirea elevilor în vederea angajării aici.

One thought on “Primarul Simeriei a semnat autorizaţia de construire a fabricii Bosch

  • 14 noiembrie 2018 la 2:43
    Legătură permanentă

    Cati bani ati luat Domnule primar din toata afacerea asta ? Spuneti-le oamenilor de unde aveti atatia bani ???

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.