Traficantul care-şi aducea drogurile în cutii de cacao a cerut liberarea condiţionată

Judecătoria Deva i-a respins solicitarea la finele lunii octombrie, însă hotărârea a fost contestată de individ. Decizia finală aparţine magistraţilor Tribunalului Hunedoara.

Tânărul din localitatea Uricani, Constantin Apreutesei, a fost condamnat la închisoare în două dosare, pentru trafic de droguri. Acesta a fost prins în flagrant de poliţiştii antidrog pe când încerca să ajungă acasă cu 400 de grame de canabis, procurat din Spania, pe care-l transporta în cutii cu cacao. Bărbatul a încercat să iasă din puşcărie în luna octombrie a.c., când a cerut Judecătoriei Deva liberarea condiţionată. Cererea i-a fost respinsă, însă Apreutesei a contestat soluţia iar Tribunalul Hunedoara urmează să se pronunţe în cauză la începutul lunii decembrie.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul îşi pierduse locul de muncă pe care îl avea în Spania, în regiunea Malaga. Şi-a procurat 400 de grame de canabis şi pentru a nu fi prins, a ascuns marfa pe fundul unor cutii cu cacao. Poliţiştii au aflat de operaţiune şi au aşteptat să ajungă acasă, ca mai apoi să-l reţină. Uricăneanul a avut şi un ajutor, acesta din urmă fiind condamnat la închisoare cu suspendare. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.