Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului din Deva

3 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa participanţilor la traficul rutier închiderea circulației rutiere pe Strada Hărăului, din Municipiul Deva – km 481+315, la trecerea de nivel cu calea ferată, începând de vineri, 7 iunie 2019 – ora 15:00 până luni, 10 iunie 2019 – ora 7:00.

Măsura a fost luată la solicitarea constructorului spaniol FCC Construccion S.A. Barcelona – Sucursala Bucureşti, ca urmare a executării lucrărilor de suprastructură a căii ferate (demontare dale, buraj mecanic şi refacere trecere), în cadrul proiectului “Reabilitarea liniei de cale ferată Frontieră-Curtici-Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan-European pentru circulația trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h – Tronsonul 3: Simeria-Gurasada”.

În perioada 7 iunie 2019 (ora 15:00) – 10 iunie 2019 (ora 7:00), circulaţia rutieră se poate desfăşura pe la trecerea de nivel cu calea ferată de pe Strada Bălata.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sărbătoriţii lunii la UAMS Baia de Criş

Cei născuţi în luna mai şi găzduiţi de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş au primit din partea conducerii...

Urmează vestitele nedei din comuna Lelese

Nu este an în care comunitatea din Lelese să nu petreacă alături de invitaţi. Oamenilor de aici le place să...

Muzeul din Deva, medaliat la Euroinvent 2019

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, în colaborare cu Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru...

Închide