Sărbătoriţii lunii la UAMS Baia de Criş

3 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Cei născuţi în luna mai şi găzduiţi de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş au primit din partea conducerii instituţiei tort şi suc, dar mai ales multă apreciere.

„Rămâne acţiunea noastră de suflet, pe care mă bucur că o putem continua lună de lună. De data aceasta i-am celebrat pe Sâmziana Tod şi Bujor Indrieş. Le urez sănătate, bucurii şi clipe frumoase, petrecute alături de colegii lor de aici. Le-am cântat la mulţi ani şi i-am îndulcit cu tort, aşa cum o facem de obicei cu cei sărbătoriţi. Este un gest de mare omenie ca în zilele actuale să nu rămâi indiferent nevoilor, până la urmă primare, ale semenilor, din această categorie făcând parte şi afecţiunea. Să ne preţuim reciproc şi să nu uităm că suntem oameni printre oameni. Mulţumesc colectivului din care fac parte şi le transmit tuturor un gând bun“, a spus Diana Bulz (foto), managerul UAMS Baia de Criş.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Urmează vestitele nedei din comuna Lelese

Nu este an în care comunitatea din Lelese să nu petreacă alături de invitaţi. Oamenilor de aici le place să...

Muzeul din Deva, medaliat la Euroinvent 2019

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, în colaborare cu Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru...

L-au „descântat” de verighetă!

Patru escroci au lăsat un pensionar fără verigheta din aur după ce l-au îmbrobodit că i s-au făcut farmece. Omul...

Închide