Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, anunţă public: Sensul giratoriu de la Sântuhalm va fi gata până la finele anului!

3 iunie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Construcţia unui sens giratoriu la intersecţia de la Sântuhalm, dintre DN7 şi DJ 687, a fost solicitată în repetate rânduri de către hunedoreni. Şoferii ştiu, se pierde mult timp la semafoare, iar accidentele nu au fost puţine în acel loc.

Postat pe sistemul de achiziţii publice
În aceste condiţii, aleşii locali deveni au votat recent pentru realizarea unui sens giratoriu în intersecţia respectivă.
Proiectul, intitulat „Amenajare sens giratoriu în Sântuhalm“ din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, va costa municipalitatea 2,3 milioane de lei. Primăria Municipiului Deva a demarat, pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, procedura simplificată pentru atribuirea contractului de proiectare şi execuţie a lucrării. Termenul limită de depunere a ofertelor este 19.06.2019, ora 15:00, au informat reprezentanţii Primăriei Deva. Investiţia este asigurată din bugetul local al reşedinţei de judeţ.

Vor scădea şi accidentele rutiere
„Am analizat situaţia circulaţiei de la intersecţia de la Sântuhalm. Din toate analizele făcute, am ajuns la concluzia că în acel loc trebuie să construim un sens giratoriu. Toate procedurile au fost făcute, aşteptăm ofertele pentru această investiţie. Sensul giratoriu va fi construit până la finalul acestui an. Traficul rutier trebuie fluidizat acolo. Sperăm că vor scădea şi accidentele rutiere la intersecţia de la Sântuhalm, după realizarea sensului giratoriu“, a declarat Florin Oancea (foto), primarul municipiului Deva. De fapt, întreaga zonă va fi reamenajată odată cu investiţia Primăriei Deva.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Adi spune:

  Multumim domnule primar.O investitie bună pentru cetățenii din Santuhalm si o imagine bună pentru municipiul Deva.

 2. alin spune:

  e mult mai bine cu semafoare.

 3. Ionica spune:

  Dar capela din cristur mai este pe rol?
  Sau incompetenta unora a sters-o?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului din Deva

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa participanţilor la traficul rutier închiderea circulației rutiere pe Strada Hărăului, din Municipiul Deva –...

Sărbătoriţii lunii la UAMS Baia de Criş

Cei născuţi în luna mai şi găzduiţi de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş au primit din partea conducerii...

Urmează vestitele nedei din comuna Lelese

Nu este an în care comunitatea din Lelese să nu petreacă alături de invitaţi. Oamenilor de aici le place să...

Închide