Trafic rutier închis pentru o zi, pe Strada Orizontului

18 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Primăria municipiului Deva aduce la cunoştinţa participanţilor la traficul rutier închiderea circulaţiei rutiere, miercuri, 24 iulie 2019, între orele 7:00 şi 19:00, pe Strada Orizontului din Deva, la trecerea de nivel cu calea ferată, km 479+449.

Măsura a fost luată la solicitarea constructorului spaniol FCC Construccion S.A. Barcelona – Sucursala Bucureşti, ca urmare a executării lucrărilor de buraj piatră şi refacere terasament, în cadrul proiectului ”Reabilitarea liniei de cale ferată Frontieră-Curtici-Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan-European pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h – Tronsonul 3: Simeria-Gurasada”.
În perioada efectuării lucrărilor, circulaţia rutieră se va desfăşura pe Strada Hărăului – drum tehnologic în lungul căii ferate – Groapa de gunoi. (M.V.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A dat cu motoscuterul într-un cap de pod

Poliţiştii au descoperit motivul pentru care un bărbat din Orăştioara de Jos a căzut cu mopedul şi s-a lovit de...

Deveanul care a snopit în bătaie un bătrân nu scapă de cătuşe

Suspecţii au băgat în spital un septuagenar pe o stradă din municipiul Deva. L-au urmărit cu scopul de a-l jefui,...

Domnule Administrator Public al Judeţului Hunedoara, Costel Avram, de la început trebuie precizat că nu ne putem tutui, din moment ce dumneavoastră nu aveţi pregătirea necesară şi nici nu suntem prieteni.

Din câte observ, dumneavoastră nu faceţi altceva decât să confirmaţi ceea ce am spus referitor la SC APAPROD SA. Ajuns,...

Închide