Gura lumii, 19.07.2019

18 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un om de afaceri din zona noastră a „uitat“ să-şi plătească angajaţii câteva luni de zile. Din acest motiv, povestesc zvonerii prin târg, omul nostru a încasat mai multe lovituri de la nişte amici de-ai salariaţilor supăraţi că nu şi-au primit lefurile atâta timp. Afaceristul a ajuns la spital, unde a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale, dar cârcotaşii spun că el a vrut să se interneze ca să fie sigur că nu mai ia o altă rundă de bătaie de la angajaţii neplătiţi. Omul nostru merge acum în stânga şi-n dreapta să facă rost de bani ca să poată achita salariile oamenilor. Ştie că nu are altă variantă, cu răzvrătiţii care îi bat la poartă zi de zi şi îşi cer drepturile.

Povestesc zvonerii pe la colţuri că un politician de pe la noi va fi muştruluit serios de şefii lui, după ce se pare că a supărat pe cineva extrem de important din partidul respectiv. Omul nostru parcă vrea cu tot dinadinsul să fie dat afară, altfel nu se explică gesturile sale şi modul în care colaborează cu colegii săi din partid. Cârcotaşii susţin că respectivul riscă să fie dat afară din formaţiunea politică cu pricina, aşa de tare s-au supărat colegii pe el. Gurile rele şuşotesc că respectivul ar fi bătut palma şi cu nişte adversari politici până ieri, ceea ce ar explica gesturile şi comportamentul său din ultima perioadă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trafic rutier închis pentru o zi, pe Strada Orizontului

Primăria municipiului Deva aduce la cunoştinţa participanţilor la traficul rutier închiderea circulaţiei rutiere, miercuri, 24 iulie 2019, între orele 7:00...

A dat cu motoscuterul într-un cap de pod

Poliţiştii au descoperit motivul pentru care un bărbat din Orăştioara de Jos a căzut cu mopedul şi s-a lovit de...

Deveanul care a snopit în bătaie un bătrân nu scapă de cătuşe

Suspecţii au băgat în spital un septuagenar pe o stradă din municipiul Deva. L-au urmărit cu scopul de a-l jefui,...

Închide