A dat cu motoscuterul într-un cap de pod

18 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Poliţiştii au descoperit motivul pentru care un bărbat din Orăştioara de Jos a căzut cu mopedul şi s-a lovit de un cap de pod. Individul băuse bine înainte de a provoca incidentul în urma căruia a ajuns la spital.

Accidentul a avut loc pe raza satului Sereca, iar poliţiştii din Orăştie au stabilit că rănitul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Orăştioara de Jos, conducea mopedul neînregistrat pe DC 53. Când a ajuns în zona unui imobil, din cauza băuturii, a pierdut controlul scuterului şi a ieşit de pe drum. Deşi a dat într-un cap de pod, individul a avut noroc şi a scăpat cu răni uşoare. ”Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 1, 33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei”, a precizat IPJ Hunedoara.
Rănitul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumul public sub influenţa alcoolului, dar şi pentru că mopedul nu era înregistrat.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deveanul care a snopit în bătaie un bătrân nu scapă de cătuşe

Suspecţii au băgat în spital un septuagenar pe o stradă din municipiul Deva. L-au urmărit cu scopul de a-l jefui,...

Domnule Administrator Public al Judeţului Hunedoara, Costel Avram, de la început trebuie precizat că nu ne putem tutui, din moment ce dumneavoastră nu aveţi pregătirea necesară şi nici nu suntem prieteni.

Din câte observ, dumneavoastră nu faceţi altceva decât să confirmaţi ceea ce am spus referitor la SC APAPROD SA. Ajuns,...

Monitorii de la ADI Deşeuri, zoriţi să iasă pe teren mai mult timp

Ieri, la Consiliul Judeţean Hunedoara a avut loc o şedinţă convocată de administratorul public Costel Avram. Întâlnirea cu cei de...

Închide