Toteşti: pas important în introducerea reţelei de gaz metan

17 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Magdalena Şerban

Administraţia publică din Toteşti a obţinut autorizaţie de construire pentru introducerea reţelei de gaz metan la nivel de comună, demers care se urmăreşte a fi accesat fie prin Ordonanţa nr. 114, fie prin viitorul Program Naţional de Dezvoltare Locală – PNDL.

„Este vorba de un program investiţional de înfiinţare reţea gaze naturale. Să vedem de unde vom primi finanţare. L-am depus la Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză, documentaţia conţinând şi autorizaţia de construire. Pe lângă folosirea energiei electrice, a lemnelor de foc şi a buteliilor, localnicii cred că merită să aibă o alternativă, adică gazul metan. În fond, e o utilitate necesară anilor în care trăim”, a precizat Tiberiu Pasconi (foto), primarul comunei Toteşti.
Acesta le mai comunică oamenilor faptul că în prima duminică din octombrie vor urma Zilele Comunei, ceea ce va coincide cu o nouă ediţie a Expo Târg. Astfel, pe lângă multitudinea de proiecte aflate în implementare sau derulare, distracţia e mai mult decât binevenită.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un grup de 10 elevi şi doi dascăli de la Liceul de Arte “Sigismund Toduţă” au trăit o experienţă de neuitat în China

În anul 2013 o delegaţie de profesori şi elevi chinezi din Ningbo, China venea la Deva, la Liceul de Arte...

Jiul doreşte să revină în Liga a III-a

Aflată în Liga a patra şi la doar câteva săptămâni distanţă de aniversarea celor 100 de ani, de la echipa...

Decizii ale Federaţiei Române de Fotbal

Comitetul de urgenţă al FRF a comunicat către formaţiile din teritoriu faptul că mai multe cluburi au întâmpinat dificultăţi în...

Închide