Actualitate

Top 5 aplicații mobile care nu trebuie să-ți lipsească din telefonul mobil!

Există foarte multe aplicații mobile care sunt la dispoziția noastră, doar la un click distanță și care ne pot face viața mai ușoară. Ce ar trebui să avem în telefon? În funcție de necesități, noi am ales cinci aplicații foarte utile.

Telefonul mobil a devenit o unealtă indispensabilă din viața noastră. Îl avem cu noi cam peste tot, este acolo lângă noi dimineața când ne trezim, este tot lângă noi seara când ne culcăm. Ne rezolvăm mai toate treburile cu el și ne întoarcem imediat acasă după el, în caz că l-am uitat să îl luăm. E și de înțeles, poate să înlocuiască atât de multe lucruri, de la calendar, la agendă, la computer personal. Ne oferă orice fel de informație am dori, la orice oră din zi și în noapte. Tocmai de aceea există o aplicație pentru fiecare subiect în parte. Mai jos îți oferim cinci aplicații care nu ar trebui să lipsească din telefonul tău mobil.

Începem în primul și în primul rând cu aplicația Municipiul Hunedoara. Pentru că trebuie să stai conectat cu comunitatea ta, pentru că trebuie să fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în zona ta de locuință, aplicația aceasta – Municipiul Hunedoara – îți aduce toate informațiile de care ar avea nevoie un localnic din acest județ. De la informații despre parcări, transport public, până la numere de telefon ale instituțiilor publice din județ și serviciile electronice oferite, această aplicație este exact ca un ghișeu online. Ai o problemă administrativă de rezolvat și nu ai timp de drumuri făcute fără rost? Descarcă aplicația și obții informații cât ai zice „pește”.

Locuitorii din Hațeg au la dispoziție o aplicație similară, dar concentrată pe orașul lor, numită City App și care oferă informații diverse – de exemplu, utilizatorii pot afla care sunt cele mai apreciate restaurante din zonă. Pot, de asemenea, să vadă ce hoteluri sunt disponibile, pot afla informații legate de transport, știri etc. Turiștii o pot folosi ca pe o hartă, localnicii pot afla informații de ordin administrativ. Cei din Hațeg pot, de asemenea, raporta diverse disfuncționalități din zonă prin intermediul aplicației mobile, ca un drum cu gropi, o lampă arsă și altele.

O altă aplicație care ar fi foarte practic de avut în telefon este una plină cu rețete rapide și gustoase, ca să nu mai pierzi timpul gândindu-te ce să mai gătești. Aici îți recomandăm aplicația Ce gătim. Îți oferă soluții rapide și extrem de delicioase, în funcție de ce ingrediente ai pe acasă. Tot ce trebuie să faci este să introduci în aplicație ce produse ai acasă și primești imediat o listă de feluri de mâncare pe care ai putea să le gătești – și la care nu te-ai fi gândit niciodată. Pe lângă asta, după ce selectezi felul preferat, ai și întreaga rețetă la dispoziție și poți să te apuci de treabă. Majoritatea rețetelor nu durează deloc mult, așa că nici nu pierzi timp.

Pe lângă aplicațiile care te ajută să îți găsești calea prin oraș, dar și prin bucătărie, îți mai recomandăm o aplicație care te va ajuta să stai departe de… plictiseală. Una cu jocuri care mai de care mai interactive și care va fi un colac salvator când va trebuie să aștepți pe la vreo instituție publică. Dacă vorbim de jocuri de strategie, acestea pot fi și educaționale și îți pot pune mintea la contribuție. Dacă îți plac jocurile mentale, PokerStars oferă o aplicație disponibilă pentru telefonul tău mobil, pe iOS și Android, care te va ajuta să îți dezvolți anumite abilități. Tot din categoria jocurilor mentale, mai există și aplicația chess24.com care îți dă posibilitatea să joci șah în timp real, fie cu un profesionist, fie cu altcineva din alt capăt al lumii. Se știe foarte bine că șahul este un mod excelent de a-ți dezvolta capacitățile mentale. Dacă dorești totuși ceva nu atât de solicitant, jocul extrem de popular CandyCrush este disponibil pentru orice tip de telefon mobil. Este lejer, interactiv și poți ajunge foarte repede la un nivel foarte înalt.

O altă aplicație bună de avut în telefon este FitOn. Dacă ești un adept al exercițiilor fizice, atunci aceasta este absolut pentru tine. Dacă nu, din nou, este o aplicație numai bună de avut. Îți oferă o paletă largă de antrenamente pentru orice începător într-ale sportului, dar și pentru cei care sunt deja activi sau foarte activi. Poți alege și programe de antrenament pe o săptămână, o lună, trei luni, oricum dorești. Poți alege dintre zumba, aerobic, yoga, cardio, exerciții cu greutăți, de meditație etc.

În funcție de alte nevoi ale tale, poți descărca o aplicație pentru absolut orice: de la administrarea bugetului, la banking și plăți, la unele de meditație, calendare sau agende. Trebuie să recunoaștem că telefonul mobil este într-adevăr foarte util și îl putem folosi în avantajul nostru. Tu ce aplicații mobile folosești cel mai des?

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.