Publicitate

Top 3 cei mai mari producători de sloturi din lume

Nu mai este un secret faptul că sloturile sunt cele mai întâlnite și practicate jocuri din cazinouri. Indiferent că optați pentru un cazinou online sau clasic, cu siguranță veți găsi zeci și poate chiar sute de jocuri mecanice de tip slots.

Acestea nu ar fi existat fără firmele producătoare, care sunt mereu provocate să scoată noi variante de jocuri, să conceapă noi sisteme de plăți și bonificații, să inventeze noi teme și să implementeze tehnologiile prezentului. Odată cu dezvoltarea cazinourilor online, bariera tehnologică a fost spartă și producătorii de jocuri de tip slots au fost nevoiți să se adapteze la mediul virtual.

Mulți dintre producători există pe piață de zeci de ani, pornind la drum cu jocuri clasice, producând tradiționale jocuri mecanice fizice. Alții s-au dezvoltat odată cu dezvoltarea internetului. De-a lungul timpului, anumite companii au câștigat recunoașterea mărcii datorită sloturilor de succes sau a caracteristicilor inovatoare.

IGT, recunoscut și ca International Game Technology, este unul dintre cei mai mari producători de sloturi din întreaga lume. Firma a fost fondată în 1976 sub marca A1 Distributing. Până prin anii 1980, au impactat industria sloturilor cu mașinile Megabucks, primul slot progresiv.

Acestea continuă să fie extrem de populare în cazinourile stradale, asta după ce au acordat mai multe jackpoturi progresive față de alte sloturi din istorie. IGT continuă să exceleze mai mult în cazinourile clasice, creând jocuri precum Avatar, Back to the Future, Breaking Bad, Bridesmaids, Dirty Dancing, Ellen, House of Cards, Judge Judy, Orange is the New Black, Sex & The City, Star Trek, TMZ și The Hangover.

Multe dintre jocurile produse de IGT se află integrate și pe platforma playamo casino!

Bally este un alt producător renumit în industria de sloturi. Acesta este recunoscut ca fiind cel mai inovator dezvoltator de păcănele din industrie. În primii 10 ani de la fondare, din 1968, Advanced Patent Technology (Bally din prezent) avea peste 80 de brevete. Bine, inițial inovațiile lor nu aveau legătură directă cu gamblingul.

Abia în 1980, Bally a intrat în industria jocurilor de noroc și a început să producă aparate de tip slots. După o serie de schimbări de nume și mai multe încercări eșuate, Bally și-a pus amprenta producând o tehnologie de ultimă oră, care definește compania în prezent.

În 2010, Bally a dezvăluit caracteristica U Spin, care permite jucătorilor să învârtească o roată în timpul rundelor de bonus printr-un ecran tactil. Această dezvoltare a câștigat premiile pentru cel mai bun produs de sloturi la premiile Gaming & Technology Awards 2010.

Unele dintre sloturile notabile produse de Bally includ Betty Boop, Cash Spin, China River, Duck Dynasty, Grease, Hot Shot, Money Vault, Pawn Stars, Playboy și Wild Huskies.

Microgaming, o firmă fondată în 1994, a reușit să se impună în lumea jocurilor online. Producătorul Microgaming este acreditat cu dezvoltarea primului cazinou online, Gaming Club, precum și a peste 600 de sloturi online. Pe lângă numărul mare de jocuri dezvoltate, Microgaming a devenit faimos pentru acordarea de jackpot-uri record cu jocul lor Mega Moolah.

Alte sloturi Microgaming populare, pe lângă Mega Moolah, sunt: Agent Jane Blonde, Avalon, BAR BAR Sheep, Battlestar Galactica, Cashapillar, Game of Thrones, Hellboy, Hitman, Immortal Romance, Jurassic Park, King Cashalot, Major Millions, Terminator 2, The Dark Knight Rises , Thunderstruck și Tomb Raider.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura