”Toamna Muzicală”, un eveniment special pentru seniorii deveni

Adriana Clej

”Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice” este marcată printr-un eveniment de excepţie la Deva. Timp de două zile, săptămâna viitoare, seniorii din Deva, şi nu numai, sunt invitaţi să participe la ”Toamna Muzicală”, spectacol care va avea loc la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, în Amfiteatrul ”Liviu Oros”. 

Evenimentul debutează luni, 1 octombrie, la ora 19:00, cu un concert susţinut de Cvartetul Arădean (în foto). Ziua următoare, marţi, tot de la ora 19:00, melomanii sunt aşteptaţi la un recital de vioară şi harpă inedit, susţinut de Marta Teglaş şi Mihaela Dolniceanu Faur.
”Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice” coincide cu ”Ziua Internaţională a Muzicii”, amândouă fiind sărbătorite în întreaga lume pe data de 1 octombrie, începând din anul 1975, ca urmare a propunerii celui mai strălucit elev al lui George Enescu, violonistul şi dirijorul Yehudi Menuhin.
Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Deva cu ajutorul Centrului Cultural ”Drăgan Muntean”. Intrarea la eveniment este liberă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.