TIR CU ARCUL. Răzvan Marcu şi-a luat gradele în arbitraj

9 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Răzvan Marcu (foto), unul dintre cei mai cunoscuţi arcaşi din România, component al clubului Minerul Aninoasa (cu dublă legitimare la SCM Deva), a mai făcut un pas important în cariera sa.
Pe lângă numeroasele titluri naţionale şi rezultate excelente la tir cu arcul, Marcu a mai trecut în acest an şi un examen im­portant, cel de arbitru în această disciplină sportivă. Mai mult decât atât, şi-a încercat forţele şi într-o probă nouă la tir cu arcul.
„Am încercat o probă nouă la tir cu arcul (recurve-compoud), iar la arcul olimpic am revenit după o absenţă de doi ani de zile. Am luat parte la începutul anului la Campio­natul naţional indoor de la Iaşi, unde am obţinut locul 2, la individual. Apoi a urmat pandemia şi a fost mai greu în Bucureşti să tragem cu arcul, pentru că poligonul a fost închis. Am reuşit să îmi iau gradul 1 în arbitraj şi am până acum mai multe con­cursuri naţionale şi internaţionale arbitrate” a declarat Răzvan Marcu.
„Pandemia acesta ne-a dat multora pla­nurile peste cap. Eu sper, totuşi, ca pe viitor, dacă mai pot reveni la forma de acum câţiva ani, să fac parte, din nou, din lotul naţional şi să reprezint România la competiţiile internaţionale”, a concluzionat sportivul din Valea Jiului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
România va găzdui în 2021 Campionatele Europene de duatlon

Federaţia Europeană de Triatlon a decis marţi ca ediţia de anul viitor a Campio­na­telor Euroepene de duatlon (alergare şi ciclism)...

FUTSAL. Maroc – România 6-1, în meci amical

Echipa naţională de futsal a României a efectuat timp de o săptămână un can­to­nament de pregătire în Maroc, acolo unde...

Bulina neagră

Andrei Lipsa, tânăr de 24 de ani din Deva Pentru că a fost condamnat la un an de închisoare cu...

Închide