România va găzdui în 2021 Campionatele Europene de duatlon

9 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Federaţia Europeană de Triatlon a decis marţi ca ediţia de anul viitor a Campio­na­telor Euroepene de duatlon (alergare şi ciclism) să fie organizată în România. Euro­penele sunt programate între 2-4 iulie şi se vor desfîăşura la Tg. Mureş potrivit anunţului făcut de federaţia europeană.
Vlad Stoica, preşedintele Federaţiei Ro­mâne de Triatlon, a declarat imediat după de­semnarea României ca ţară organi­za­toare: „Suntem fericiţi că în 2021 vom con­tinua această tradiţie cu Campionatele Euro­pene de duatlon. Evenimentele inter­na­ţio­nale de amploare fac parte din strategia noas­tră de a dezvolta triatlonul în Ro­mânia.Tg. Mureş este unul dintre cele mai fru­moase locuri pentru competiţii din Europa şi un oraş iubitor de triatlon, care are o mare tradiţie legată de evenimentele in­ternaţionale de triatlon”.
Programul competiţiei de anul viitor va cuprinde o cursă de sprint pentru categoriile Elite, U-23, juniori, para-triatlon şi age group. La această ultimă secţiune va exista şi o cursă pe distanţa standard.
Vlad Stoica a mai declarat:„Noi am luat deja licenţă de organizare pentru Campio­natele Europene de Winter Triathlon, care vor fi în februarie la Cheile Grădiştei. Am luat licenţă şi pentru două Cupe Europene de juniori la Bucureşti. Deci vrem să rămânem sus şi la acest capitol pentru că în anii tre­cuţi aceste evenimente ne-au ajutat foarte mult”.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FUTSAL. Maroc – România 6-1, în meci amical

Echipa naţională de futsal a României a efectuat timp de o săptămână un can­to­nament de pregătire în Maroc, acolo unde...

Bulina neagră

Andrei Lipsa, tânăr de 24 de ani din Deva Pentru că a fost condamnat la un an de închisoare cu...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Se vorbeşte prin târg că un personaj de pe la noi se vedea deja într-un post prin Capitală, printr-un minister....

Închide