TIR CU ARCUL. În martie sunt programate competiţii pentru loturile naţionale

Tinerii arcaşi din judeţul Hunedoara, ma­jo­ritatea dintre ei componenţi ai lo­turilor naţionale, se pregătesc intens pen­tru se­zonul competiţional 2021. După un canto­nament în staţiunea Izvorul Mure­şului, lotul de cadeţi, coordonat de antre­norii Gigi Puş­că si Zoltan Miklos, pregă­teşte com­pe­tiţiile naţionale din luna mar­tie. Lotul Olimpic, coordonat de Viorel Ha­bian. a avut un can­tonament şi se pre­gă­teşte să participe la două concursuri de la Bucureşti (unul la în­ceput şi cel de al doilea la finalul lunii martie), la un Grand Prix în Croaţia, care se va desfăşura la începutul lunii aprilie.
În acest an competiţional sunt aşteptate din partea juniorilor şi cadeţilor de la SCM Deva-Minerul Aninoasa rezultate pe măsura eforturilor făcute de către an­trenori şi sportivi.
De acum consacraţii cadeţi la arc olimpic Ioana Puşcă, Dina Hoca, Andreea Sevastiţa (la feminin), Denis Hăbian, Flavius Tănă­sescu, Marco Tănăsescu (masculin) şi Mirel Judea, Balaci Luis, Larisa Boriţa, la arc com­pound, sunt cei care, prin experienţa pe care au acumulat-o vor fi obligaţi să re­prezinte cu succes cluburile hunedorene în competiţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare