TIR CU ARCUL: Cupa României FIELD la Aninoasa

4 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sportivi de la şapte cluburi (SCM Deva, CS Minerul Aninoasa, CS Pretorienii Deva, CSM Bacău, CS SAGA Bacău, Redpoint Oradea şi CS Besta Bucureşti) au part­i­cipat la ediţia din acest an a tradiţionalei competiţii dotate cu Cupa României la tir cu arcul.
Întrecerile s-au desfăşurat pe baza sportivă de la Aninoasa şi au revenit aici după o pauză de 10 ani, fiind şi prima competiţie organizată la Aninoasa de la începerea pandemiei de coronavirus.
Panourile de tragere au fost amplasate în poligonul „Anena”, iar seriile de tragere au fost formate din maximum doi sportivi. Au fost organizate două sesiuni de tra­gere, iar semifinalele şi finalele s-au desfăşurat pe patru panouri, două pe poligon şi două în imediata vecinătate a poli­gonului.
Ca de fiecare dată, arcaşii de la clubul gazdă, cei cu dublă legitimare şi la SCM Deva, au înregistrat rezultate deo­sebite şi au fost din nou la înălţime. Iată câteva rezul­tate tehnice: arc olimpic seniori: Mario Ţâmpu – locul 1; Flavius Tănăsescu – locul 2; Denis Hăbian- locul 3.; arc compound seniori: Alexandru Rădoi locul 1; Dacian Ranca – locul 3. arc olimpic senioare: Luminiţa Boroş- locul 1; Beatrice Miklos – locul 2.
„A fost o competiţie reuşită, de care sportivii au avut mare nevoie, pentru a vedea la ce nivel se află după o lun­gă perioadă în care nu au putut să-şi măsoare forţele din cauza situaţiei pandemice actuale. A fost o provocare şi pentru organizatori, deoarece nu s-a mai organizat o competiţie de FIELD pe terenul din Aninoasa de mai bine de 10 ani. O provocare peste care s-a trecut cu brio, având în vedere feed-back-ul primit de la concurenţii veniţi din ţară. Lucrul acesta ne dă speranţe pentru un final de sezon de excepţie atât la nivel de sportivi, cât şi la nivel de or­ganizatori. Să nu uităm că în luna septembrie, la Aninoasa se va desfăşura atât Campionatul naţional de TARGET, cât şi Campionatul naţional de FIELD”, a declarat la finalul în­trecerilor Gigi Puşcă, antrenorul echipei din Aninoasa.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL: Cinci echipe joacă în cupele europene

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a păstrat programarea meciurilor de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga I la...

Cupa Micului Atlet la Liceul Sportiv

Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva anunţă organi­zarea unui concurs trial pentru tinerii iubitori ai atle­tis­mului. Prima ediţie a trofeului...

Turul ciclist al municipiului Deva

Consecvenţi în a îndeplini obiectivele din statutul asociaţiei, reprezentanţii CS Făerag din Deva continuă seria acţiunilor sportive de nivel naţional....

Închide