Tir cu arcul. Cupa Minerul, la Aninoasa

7 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

 

Baza Sportivă Anena din Aninoasa a găzduit la finalul săptămânii trecute „Cupa Minerul” la tir cu arcul, competiţie care a ajuns la cea de a 55-a ediţie. Evenimentul a fost organizat de Minerul Aninoasa în parteneriat cu CSM Deva şi s-a bucurat de prezenţa unui număr de peste 50 de sportivi, de la 11 cluburi din România, reprezentând categoriile de vârstă copii, juniori 2, cadeţi, juniori şi seniori.

Vremea a fost potrivnică desfăşurării în bune condiţii a acestor întreceri, dar s-a concurat, în ciuda condiţiilor meteo nefavorabile, la toate cele trei categorii de concurs: arc olimpic, arc compound şi Barebow.
Arcaşii hunedoreni au obţinut şi de această dată rezultate bune şi foarte bune, după cum urmează: locul 1 – Luminiţa Boroş, Beatrice Micloş , Mario Ţâmpu, Moreth Tamaş, Ioana Puşcă, Marco Tănăsescu, Patricia Băţălan şi Dacian Râncă. Sportivii Eduard Mikloş, Denis Hăbian, Diana Hoca, Ariana Sîrbu, Denisa Glie au ocupat locul secund, iar Andreea Sevastiţa locul III, la categoriile la care a participat fiecare.
Trofeul „Cupa Minerul” a fost câştigat de clubul SCM Deva, iar pe locurile 2 şi 3 s-au clasat cluburile CS Besta Bucureşti, respectiv CSM Iaşi.
Antrenorul Viorel Hăbian, împreună cu sportivii Beatrice Mikloş, Mario Ţâmpu şi Flavius Tănăsescu au plecat în cantonament cu lotul naţional de cadeţi al României la Izvorul Mureşului, unde se vor pregăti în vederea participării la Campionatul Mondial de Tir cu arcul de la Madrid – Spania, care urmează să aibă loc la mijlocul acestei luni.(Nicolae Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Densuş: începe montarea echipamentelor pentru Internet gratuit

De Internet gratuit în spaţiul public va beneficia şi comuna Densuş, echipamentele urmând să fie instalate după data de 15...

Săpături arheologice la Sarmizegetusa Regia

O nouă campanie de săpături arheologice este în plină desfăşurare la cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, din Munţii Orăştiei, un colectiv...

Apel al primarului din Crişcior

Primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui (foto), roagă oamenii din comunitatea pe care o păstoreşte ca de Sfânta Maria, sărbătorită în...

Închide