Ţintuită de pat şi bătută până aproape de comă

10 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Victima a ajuns desfigurată la spital şi a avut nevoie de aproape o lună de zile de îngrijiri pentru a-şi reveni. Cel care a bătut-o este chiar concubinul ei, un individ extrem de gelos. Acesta şi-a ameninţat iubita cu moartea dacă va spune prin ce chinuri a trecut.
Calvarul femeii ar fi avut loc în comuna Balşa, la domiciliul agresorului, în vara aces­tui an. Victima a le-a relatat anchetatorilor că a fost bătută de concubinul ei în urma unei crize de gelozie. A fost legată de pat aproape o noapte întreagă şi lovită fără încetare. ”Pe fondul unei crize de gelozie, incul­patul a în­ceput să o lovească pe per­soana vătămată, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii în zona superioară a cor­pului şi în zona coas­telor. La un moment dat inculpatul nu i-a mai aplicat victimei lovituri, însă pentru că aceas­ta a încercat să fugă pentru a solicita ajutor, inculpatul a imo­bi­li­zat victima punând pe ea o plapumă care se afla pe pat, prinzându-i totodată mâinile, asigurându-se în acest fel că victima nu se va putea elibera. Deşi persoana vătămată i-a solicitat agresorului, în repetate rânduri să o elibereze, să nu o mai lovească, inculpatul nu i-a permis acesteia să se ridice din pat. Imo­bilizarea persoanei vătămate a durat apro­ximativ 4 ore, respectiv între 00.00 – 04.00, timp în care inculpatul îi mai aplica vic­timei, din când în când, lovituri în zona feţei cu pum­nii”, se arată în actul de sesizare.
Femeia a suferit mai multe fracturi la faţă şi nas, iar când agresorul a văzut că se află în stare gravă, a lăsat-o să cheme ambu­lan­ţa. Nu înainte de a-i cere să-i promită că va spune că a căzut pe scări. Arestat preventiv pentru violenţă în familie, individul a re­cunoscut la anchetă totul. Andraş Kokoras, în vârstă de 56 de ani, a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare pentru infracţiunea de violenţă în familie şi 1 an şi 6 luni în­chisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Sentinţa finală dictată de judecători a fost de 3 ani, însă nu a ajuns în puşcărie pentru că pedeapsa i-a fost suspendată sub supraveghere. Magistraţii l-au obligat să-i achite concubinei 5.000 euro daune ma­teriale şi 20.000 euro daune morale.
La scurt timp după condamnare, femeia a cerut Judecătoriei Deva, în ultimele zile ale lunii octombrie, să emită un ordin de protecţie împotriva agresorului, ceea ce s-a şi întâmplat. Astfel, individul nu are voie să se apropie de concubină la o distanţă mai mică de 50 de metri ori să ia legătură cu ea prin orice metodă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Escrocii puşi pe furat vor în libertate

Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, toţi din comuna Buceş, acuzaţi că au furat...

Accident provocat de un şofer beat

Miercuri, 9 decembrie, în jurul orei 17.50, un bărbat de 32 de ani, din Petrila, care conducea un autoturism pe...

Microbuzul şcolar primit de liceul din Geoagiu a devenit funcţional

Magdalena Şerban Cu toate că acum doi ani, Liceul Teh­nologic Agricol ”Alexandru Borza” din Geoagiu a primit un microbuz şcolar,...

Închide