Terasa unui restaurant din Lupeni s-a făcut scrum

10 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un incendiu puternic pornit de la un scurt circuit a mistuit terasa unui restaurant din municipiul Lupeni. Din fericire nimeni nu a fost rănit.
Alarma a fost dată în dimineaţa zilei de joi, în jurul orei 2.00, iar la locul dezastrului au ajuns 6 echipaje ale Detaşamentului Petro­şani şi de la Garda Lupeni, alcătuite din 18 pompieri. ”Echipele de intervenţie au acţio­nat cu 3 autospeciale de stingere, o auto­scară, o ambulanţă tip B2 şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. La mo­mentul sosirii echipajelor la imobilul situat pe Aleea Plopilor din Lupeni, incendiul se manifesta cu violenţă la terasa din lemn, pe un nivel, a unui restaurant cu o suprafaţă de 150 metri patraţi. Arderea a fost atacată din exterior din mai multe puncte fiind evitată propagarea acesteia la întregul restaurant”, informează ISU Hunedoara.
Din primele date incendiul, care ar fi fost provocat de un scurt circuit, a distrus structura din lemn a terasei şi mobilierul din lemn aflat în interior. Nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Paznicul locaţiei şi două animale de companie au ieşit din clădire în timp util. Pompierii militari au intervenit timp de două ore pentru a stinge focul iar pagu­bele sunt considerabile. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ţintuită de pat şi bătută până aproape de comă

Victima a ajuns desfigurată la spital şi a avut nevoie de aproape o lună de zile de îngrijiri pentru a-şi...

Escrocii puşi pe furat vor în libertate

Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, toţi din comuna Buceş, acuzaţi că au furat...

Accident provocat de un şofer beat

Miercuri, 9 decembrie, în jurul orei 17.50, un bărbat de 32 de ani, din Petrila, care conducea un autoturism pe...

Închide