Escrocii puşi pe furat vor în libertate

10 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, toţi din comuna Buceş, acuzaţi că au furat din casa unei vârstnice, folo­sindu-se de pretextul că dau pomeni elec­to­rale din partea unui partid politic, au făcut contestaţie la măsura arestului preventiv.
Viorel Mihai Cârcel, Arpi Ciprian Gabor şi Raul Daniel Lăpădat speră să-i convingă pe judecătorii Tribunalului Hunedoara să le schimbe măsura preventivă sau chiar să-i pună în libertate pe durata cercetărilor. Dacă soluţia de arestare preventivă pentru 30 de zile luată de Judecătoria Brad va fi menţinută, cei trei suspecţi în vor face sărbătorile în Centrul de Deţinere şi Arest Preventiv Deva.
Tinerii sunt acuzaţi că au intrat în lo­cu­inţa unei vârstnice cu scopul de a fura. I-au spus femeii că vin din partea unui partid şi îi oferă paste făinoase, gratuit, iar unul din­tre ei i-a scotocit prin casă. Apoi a cerut fe­meii să-i ducă şi la vecini. Cel care intrase în casă profitând de neatenţia femeii a fost văzut de unul dintre vecinii acesteia şi re­ţinut de bărbat. Tânărul n-a mai avut curaj să se îm­potrivească şi a aşteptat până când poliţiştii au ajuns la faţa locului. Poli­ţiştii au găsit asupra lui suma de 200 de lei, bani furaţi din portofelul victimei, care era păstrat într-un dulap. Cei trei sunt cercetaţi pentru în­şelăciune şi furt calificat. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident provocat de un şofer beat

Miercuri, 9 decembrie, în jurul orei 17.50, un bărbat de 32 de ani, din Petrila, care conducea un autoturism pe...

Microbuzul şcolar primit de liceul din Geoagiu a devenit funcţional

Magdalena Şerban Cu toate că acum doi ani, Liceul Teh­nologic Agricol ”Alexandru Borza” din Geoagiu a primit un microbuz şcolar,...

Cinci hunedoreni reţinuţi de poliţişti pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată şi lovire

În data de 02 decembrie, în jurul orei 21.00, la Poliţia Municipiului Hunedoara s-a prezentat un minor de 17 ani,...

Închide