Accident provocat de un şofer beat

10 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Miercuri, 9 decembrie, în jurul orei 17.50, un bărbat de 32 de ani, din Petrila, care conducea un autoturism pe strada Republicii din oraş, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a intrat în co­liziune cu o autoutilitară al cărei condu­că­tor auto oprise la trecerea pentru pietoni.
După impact, autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani a fost proiectat în autoturismul de pe sens opus, oprit tot la trecerea pentru pietoni. De asemenea, cel din urmă autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul din spatele acestuia.
În urma accidentului rutier nu au re­zultat victime, doar pagube materiale. Con­ducătorul auto care nu a păstrat dis­tanţă în mers a fost testat cu aparatul al­cool­test, iar rezultatul a indicat o concen­traţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauza s-a întocmit dosar de cer­cetare penală pentru conducerea unui auto­vehicul pe drumurile publice, sub in­fluenţa băuturilor alcoolice. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Microbuzul şcolar primit de liceul din Geoagiu a devenit funcţional

Magdalena Şerban Cu toate că acum doi ani, Liceul Teh­nologic Agricol ”Alexandru Borza” din Geoagiu a primit un microbuz şcolar,...

Cinci hunedoreni reţinuţi de poliţişti pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată şi lovire

În data de 02 decembrie, în jurul orei 21.00, la Poliţia Municipiului Hunedoara s-a prezentat un minor de 17 ani,...

Nu renunţă la tradiţie! Festivalul Crailor se ţine în mediul on-line

Maximilian Gânju Festivalul-concurs derulat în municipiul Lupeni, devenit tradiţie, va avea loc şi în acest an. Craii se vor întrece...

Închide