Ţintar stabilit în sferturile şi semifinalele Cupei României, faza judeţeană

7 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

La sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara s-au tras la sorţi partidele din sferturile şi semifinalele Cupei României, faza judeţeană. Tragerea la sorţi a fost transparentă, reprezentanţii presei sportive din judeţ extrăgând echipele din urne.

Doar trei partide în sferturi
Astfel, în sferturile de finală, care vor avea loc în 17 mai, de la ora 17.30, se vor juca partidele: CS Ghelari – Inter Petrila (finalista din 2016); Victoria Dobra – Hercules Lupeni şi CS Comunal Ilia – Şoimul Băiţa (câştigătoarea din 2016). Al patrulea sfert trebuia să fie Mureşul Pricaz – Retezatul Haţeg, dar echipa de lângă Orăştie s-a desfiinţat în această iarnă iar trupa de Liga a IV-a a acces astfel în semifinale fără a juca. În această fază, echipele de Liga a V-a vor fi gazde.

Finalistele de anul trecut se pot întâlni în semifinale
S-a tras la sorţi şi ţintarul semifinalelor, care se vor juca în 31 mai, de la ora 17.30, pe terenuri neutre. Astfel, câştigătoarea din partida Victoria Dobra – Hercules Lupeni va înfrunta pe Retezatul Haţeg iar învingătoarea din duelul CS Comunal Ilia – Şoimul Băiţa va întâlni pe învingătoarea partidei din duelul Victoria Dobra – Inter Petrila. Finala se va juca pe teren neutru în 9 sau 10 iunie. Câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Cupei României, faza judeţeană, este Şoimul Băiţa. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CNS Cetate are punctaj maxim cu Ousmane N’Doye pe bancă

Gruparea din reşedinţa judeţului a învins cu 2-0 pe Millenium Giarmata şi are maximum de puncte de când Ousmane N’Doye...

Autorul jafului de la Castelul Corvinilor a fost arestat

Hoţul care a dat spargerea din 2 mai de la Castelul Corvinilor, furând aproape 40.000 de euro, a fost prins....

Granturi în valoare de 106,3 milioane lei pentru firmele care creează noi locuri de muncă

Conform datelor INS, rata şomajului s-a redus semnificativ, de la 6,2 la sută la 5,3 la sută în luna martie...

Închide