Tinerii fotbalişti se luptă pentru „Cupa Zilele Oraşului Simeria”

3. Cupa Zilele orasului Simeria 10 august - pagina 11Ovidiu Mănăstire

În ultima zi a acestei săptămâni, pe stadionul „CFR” din Simeria va avea loc o interesantă competiţie de fotbal pentru juniori D, intitulată „Cupa Zilele Oraşului Simeria”. Opt echipe de juniori, dintre care două ale clubului gazdă, se vor înfrunta pentru acest trofeu şi pentru premiile puse în joc de organizatori.

Împărţite în două grupe
Competiţia este organizată de clubul CFR Simeria în colaborare cu Primăria oraşului Simeria şi se va desfăşura pe cele două terenuri ale stadionului din localitate. Cele opt echipe au fost împărţite în două grupe, urmând să joace fiecare cu fiecare iar apoi se vor disputa meciuri pentru stabilirea clasamentului final. Astfel, din grupa A fac parte echipele CFR Simeria I, UTA, Mureşul Vinţu de Jos şi Interstar Sibiu, în timp ce grupa B este alcătuită din grupările CFR Simeria II, Atletico Arad, Viitorul Abrud şi Universitatea Petroşani.

Premii pentru toată lumea
După disputarea partidelor din grupe se vor alcătui clasamentele care vor stabili şi partidele eliminatorii. Astfel, primele două clasate din fiecare grupă vor juca pentru stabilirea locurilor 1-4 iar ultimele două clasate, pentru locurile 5-8. Finala mare, cea care va stabili campioana, va începe duminică, de la ora 15.00, pe terenul I al stadionului „CFR”. Organizatorii vor oferi premii tuturor participanţilor, în plus existând şi o tombolă cu premii în echipamente sportive.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare