Politica si administratie

Tiberiu Iacob Ridzi mai rãmâne şeful PDL Hunedoara

Nicolle Ebner

Şefii mai mari ai PDL nu au reuşit să impună o conducere interimară în locul celei existente la nivelul filialei judeţene Hunedoara. După două tentative eşuate de schimbare a actualei conduceri judeţene, Biroul Permanent Naţional (BPN) al PDL a decis să trimită o comisie în judeţul Hunedoara pentru discuţii, la faţa locului, cu reprezentanţii filialei.

Edificare la faţa locului

Astfel, conducerea PDL a luat decizia dizolvării birourilor permanente judeţene doar pentru trei din cele 12 judeţe luate în vizor, din cauza rezultatelor slabe obţinute la alegerile prezidenţiale, filiale ameninţate cu decapitarea încă de la mijlocul lunii aprilie. „Doar pentru judeţele Iaşi, Vaslui şi Argeş, s-a luat decizia dizolvării birourilor permanente judeţene. Pentru celelalte nouă filiale judeţene, urmează ca membri ai BPN să se deplaseze în teritoriu şi să aibă discuţii cu organizaţiile respective. Ei sunt aşteptaţi din zi în zi, chiar în această săptămână”, a declarat vicepreşedintele PDL Hunedoara, deputatul Viorel Arion. “Suntem doar în etapa de constituire a organizaţiilor pe secţii de votare, care trebuie să aibă minimum 15 membri fiecare, deci nu afectează procesul alegerilor interne”, a adăugat Viorel Arion, unul dintre reprezentanţii PDL care, luna trecută, a apreciat că nu este nevoie de numirea unei noi conduceri interimare la nivelul judeţului, deoarece media obţinută la alegerile din ultimii trei ani plasează filiala judeţeană înaintea altor şapte judeţe. În aceste condiţii, primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi (foto), ocupă în continuare funcţia de preşedinte interimar al PDL Hunedoara.

Conducerea centrală este însă de altă părere. Prin urmare, după discuţiile din judeţ, comisia de analiză din cadrul BPN va veni şi cu nişte propuneri pentru ocuparea posturilor de interimat, respectiv preşedinte, vicepreşedinţi, care să se ocupe de organizarea alegerilor. Într-o asemenea formulă, deputatul Ioan Timiş ar putea ocupa postul de preşedinte interimar.

One thought on “Tiberiu Iacob Ridzi mai rãmâne şeful PDL Hunedoara

  • Tiberiu Iacob Ridzi merita sa conduca PD-L-ul la nivel de judet.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura