Tiberiu Iacob Ridzi, încă un mandat la Primăria Petroşani

Primarul municipiului Petroşani, libe­ra­lul Tiberiu Iacob-Ridzi (foto), a câştigat un nou mandat, el menţionând că în următorii patru ani va finaliza proiectele începute şi va începe altele noi, potrivit unei postări fă­cute de acesta pe pagina sa de socializare.
„Vă mulţumesc tuturor pentru încredere şi pentru sprijin! Cu ajutorul dumnea­voas­tră am câştigat! Duminică am demonstrat, împreună, că decenţa învinge, că o cam­panie electorală onestă, bazată pe rea­lizări, pe proiecte de dezvoltare a muni­ci­piu­lui Petroşani, pe investiţii, primează în faţa unei campanii agresive bazată pe min­ciuni, dezinformări şi lipsită de sub­stanţă. Împreună am demonstrat că sun­tem puternici! Proiectele pentru dezvolta­rea Petroşaniului vor continua. Cu susţi­ne­rea dumneavoastră voi finaliza proiectele demarate şi vom implementa altele noi”, a notat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi pe pagina sa de Facebook.
Tiberiu Iacob-Ridzi este primar al mu­ni­ci­piului Petroşani din 18 martie 2007, în pe­rioada 2004-2007 el îndeplinind funcţia de viceprimar al localităţii. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.