Primarii social-democraţi s-au menţinut la conducere

Toţi primarii social-democraţi aflaţi la conducerea municipiilor şi oraşelor au şi-au recâştigat mandatele. La Hunedoara, la Brad, dar şi în celelalte municipii şi oraşe conduse de primari PSD oamenii au votat pentru continuitate
În municipiul Orăştie, Ovidiu Laurenţiu Bălan (foto) a fost reales în funcţia de primar al localităţii pentru un al treilea mandat. „Mulţumesc, dragi orăştieni, pentru toată încrederea acordată! Alături de o parte din echipa mea de consilieri şi de dumnea­voastră voi putea finaliza toate proiectele pentru reconstrucţia Orăştiei. Aţi votat cu încredere continuitatea şi rezultatele fru­moase, iar împreună vom fi ca până acum, o echipă puternică!”, a notat Ovidiu Bălan pe pagina sa de Facebook.
Lucian Resmeriţă a obţinut la Lupeni un scor de 77,84 la sută, următorul con­tra­can­didat, de la PNL reuşind să strângă doar un procent de 12,38 la sută. Organizaţia PSD Lupeni a intrat în Cosiliul Local cu 16 con­silieri.În oraşul Uricani, actualul primar Dănuţ Buhăescu a fost reales în funcţie, la fel ca şi primarul oraşului Aninoasa, Nicolae Dunca.
Surpriza s-a produs în oraşul Simeria, unde candidatul PSD Iulius Bedea a câş­ti­gat primul său mandat de primar, deta­şându-se în faţa actualului edil Emil Râşteiu (Pro România), care a condus localitatea din anul 2012. (S.Popa)

One thought on “Primarii social-democraţi s-au menţinut la conducere

  • 24 noiembrie 2020 la 9:36
    Legătură permanentă

    Aici Rișteiu a greșit când a ales să se pișe contra vântului și a migrat la Ponta sperând și acum că va obține un post călduț pe la București sau chiar Bruxelles.
    De Bedea nu am cuvinte – un trădător ca și Rișteiu care uită cine l-a propulsat și care i-a dat pe mână o instituție (Primărie-Rișteiu-fost PSD-ist, Fonduri Europene – Bedea – fost PNL-ist)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.