Tiberiu Balint, noul lider al PNL Deva

Cristina Ghenea

Organizaţia municipală PNL Deva a convocat, sâmbătă, o adunare generală extraordinară de alegere a unui nou preşedinte, Tiberiu Balint (foto), fiind singurul candidat pentru funcţia de conducere a filialei devene a PNL.

Nu au venit să-şi aleagă preşedintele

Neavând contracandidat, Tiberiu Balint a devenit liderul PNL Deva cu 171 de voturi „pentru“, din cele 172 valabil exprimate. „Principalul obiectiv este să creştem reprezentarea organizaţiei Deva în toate structurile în care politic, membri ai unor partide sunt prezenţi. Un alt obiectiv este să-i păstrăm pe parlamentarii pe care astăzi îi avem în Colegiul Deva. Chiar dacă persoanele se pot schimba, numărul acestora, şi senatori, şi deputaţi, trebuie să rămână acelaşi şi să fie reprezentanţi ai Partidului Naţional Liberal în cadrul Uniunii Social Liberale“, a declarat noul preşedinte al liberalilor din reşedinţa de judeţ.

Moloţ îl invită pe Oancea înapoi

Surpriză, sau nu, în cadrul întâlnirii de sâmbătă a liberalilor, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Mircea Moloţ, a lansat o invitaţie mai puţin aşteptată. Acesta i-a transmis fostului lider al liberalilor deveni, Florin Oancea, că-l aşteaptă să revină în „sânul organizaţiei“. „Cu sinceritate o spun, chiar îmi doresc ca Florin Oancea să revină, fiindcă eu cred că el este încă un liberal, şi liberalii nu sunt aşa… astăzi eşti, mâine nu eşti… A avut şi el rătăciri, ca toţi oamenii, dar sunt convins că, după duşul rece de care a avut parte, a văzut că am dreptate şi că numai în echipă poţi obţine rezultatele pe care ţi le doreşti“, a afirmat Mircea Moloţ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare