Un tânăr s-a înecat în Lacul Cinciş

Cristina Ghenea

Un tânăr de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, a murit sâmbătă după-amiază, înecat, în Lacul Cinciş. O furtună puternică l-a prins pe bărbat în apă şi se pare că, neştiind să înoate, acesta s-a îndepărtat de mal.
Martorii spun că tânărul ajunsese în zonă cu doar câteva minute înainte de producerea tragediei. „Doar ce ajunsesem şi a intrat în apă, să facă o baie. Eu nu ştiam că nu înoată, că altfel nici nu îl lăsam. A venit furtuna şi l-am văzut cum se duce la fund. Prima dată credeam că glumeşte, dar apoi m-am speriat, am strigat după ajutor, dar a fost prea târziu”, a declarat o prietenă a tânărului decedat, cu care acesta ieşise sâmbătă în Campingul „Mădălina”, acolo unde s-a şi petrecut tragedia. Oamenii legii şi echipajele de intervenţie au fost sesizate imediat, dar trupul bărbatului a fost scos din apă înainte ca pompierii să ajungă în camping cu barca de salvare. Medicii l-au resuscitat timp de 50 de minute, însă fără să aibă succes. Tânărul înghiţise aproximativ un litru de lichid şi mâl, astfel că şansele lui de supravieţuire au fost nule. Legiştii au preluat cadavrul, pentru efectuarea necropsiei, iar pentru că la prima vedere acesta nu prezenta urme de violenţă, poliţiştii exclud posibilitatea comiterii vreunei infracţiuni.

2 comentarii la „Un tânăr s-a înecat în Lacul Cinciş

  • 6 august 2012 la 12:21
    Permalink

    NU INTELEG DE CE LA NOI IN ROMINIA NU SUNT SALVAMARI LA LACU CINCIS ESTE UN LOC FOARTE SOLICITAT NU O SA FIM IN RIND CU TARILE STRAINE NICI O DATA

  • 6 august 2012 la 16:47
    Permalink

    Pana sa avem salvamari pe lac, mai bine sa nu intre in lac daca nu stie sa innoate, deoarece apa este destul de grea si in general apele lacurilor sunt periculoasa mai ales pt cei care nu stiu sa innoate.Asa ca mai bine te pazesti tu, pana sa te pazeasca altcineva.Si acum 2 sapt au fost salvati de la innec un cuplu (sot,sotie – 40 ani) care au plecat cu o barcuta cu motor pe lac fara ca ea sa stie sa innoate si fara vesta de salvare…au fost salvati in ultimul moment datorita unor pers care se aflau cu o alta barca in apropiere.Deci parerea mea: DACA NU STII SA INNOTI STAI LA MAL IN APA PANA LA GENUNCHI, SI DACA CHIAR TE MANANCA SA INTRII LA APA MARE FII RASPUNZATOR!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare