Actualitate

Terase prea zgomotoase

Maximilian Gânju

O parte a locuitorilor municipiului Petroşani se plâng de zgomotul făcut de terasele amenajate în special în zonele în care există blocuri de locuinţe.

De fapt, cam toate terasele de vară sunt împrejmuite de apartamente, iar oamenii spun că nu se prea pot odihni, mai ales, pe timp de caniculă, când geamurile locuinţelor rămân deschise. Muzica, forfota sau meciurile de fotbal sunt principalii inamici ai celor care au neşansa să coabiteze cu terasele unde se servesc băuturi alcoolice în spaţiu deschis. În plus, unele stabilimente s-au extins şi peste zona pietonală, astfel că, oamenii sunt nevoiţi în unele locuri să facă slalom printre autoturisme.

Potrivit Legii nr. 61/ 1991, referitoare la ordinea şi liniştea publică, muzica trebuie să fie oprită la ora 22, iar activitatea să înceteze, la terase, până cel târziu la ora 23. În plus, pe trotuare, trebuie să fie lăsate locuri de trecere. Acest lucru însă nu prea se întâmplă, în unele zone, distracţia continuând până în jur de ora 3,00 dimineaţa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura