Eveniment

Ţepari prinşi în flagrant

Carmen Cosman

Doi bărbaţi din Uricani l-au minţit pe un al treilea că au date despre hoţul care i-a lăsat casa goală, încercând să-l „tapeze” de 1.000 de euro.  Acesta era planul, dar poliţiştii au intrat pe fir şi i-au organizat un flagrant.
Poliţişti din Uricani, sprijiniţi de o grupă a Serviciului de Intervenţie Rapidă, i-au prins şi dus la poliţie pentru audieri pe  Stelică C., de 33 de ani  şi Mihai I., de 30 de ani, ambii din Uricani, suspecţi într-un caz de înşelăciune. Asta, după ce aceştia au solicitat de la un bărbat din Uricani suma de 1.000 de euro, inducându-l în eroare cu privire la faptul că ar deţine informaţii despre persoana care i-a furat, la începutul acestei luni, mai multe aparate electrocasnice din apartament şi cu privire la locul în care respectivele bunuri s-ar afla.
„Partea vătămată s-a adresat poliţiei, care a organizat un flagrant, într-un loc public situat pe DN66. Cei doi vor fi cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune“, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

One thought on “Ţepari prinşi în flagrant

  • nu e adevarat le-au faciut cheie sifonaru ala si cu garda sa ii infunde oameni onesti POLITIE DE NIMIC

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.