FlashPolitica si administratie

PSD şi ACD au parafat uniunea şi în judeţ

Sorina Popa

Ieri, PSD şi ACD Hunedoara au semnat protocolul de colaborare, la ceremonie fiind prezenţi conducerile judeţene ale celor trei formaţiuni politice  componente ale Uniunii Social Liberale, parlamentari, primari, consilieri judeţeni şi locali.

„Să nu ne aplecăm la bârfele care vor apărea”
„Sunt convins că USL va obţine la alegerile viitoare un scor de 80 la sută, astfel încât după 2012, să se audă tot mai puţin, sau poate deloc de PDL, acest partid care a secat ţara. Nu trebuie decât să fim serioşi şi să nu ne aplecăm urechea la bârfele care o să apară. Aceste scaune pe care le ocupăm noi sunt râvnite de mulţi. Dar, dialogul este cel care trebuie să ne intereseze. Indiferent dacă veţi auzi că Moloţ s-a bătut cu Nistor, să ştiţi că sunt doar minciuni. Nu dorim să eliminăm un partid, pe PDL, ci să redevenim ce am fost”, a declarat Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

„Nu de frica PDL”
La rândul său, Laurenţiu Nistor, liderul pesediştilor hunedoreni, a susţinut că Uniunea Social Liberală (USL) nu a fost creată de frica PDL. „Vreau să audă cei de la PDL că Uniunea nu s-a format de frica lor, ci pentru a scăpa România de o putere dictatorială, care nu face decât să taie pensiile şi ajutoarele sociale. Nu avem nevoie de oameni care să spună una şi să facă alta. Cine colaborează cu PDL să plece din USL!”, a afirmat deputatul Nistor.

Meritul lui Băsescu
Preşedintele PC Hunedoara, Petru Mărginean, a declarat că „avem o misiune extrem de grea, aceea de a demonstra oamenilor că facem o altfel de politică. Dacă nu, democraţia în România va muri”.
Senatorul de Hunedoara, Dan Radu Ruşanu, prezent la semnarea protocolului în judeţ, a spus că 80 la sută din meritul pentru care s-a creat USL îl are PDL şi Traian Băsescu. „Şi Traian Băsescu a recunoscut că PDL nu are oameni competenţi. Actualul guvern este unul incompetent”, susţine Ruşanu.

Vor fi schimbaţi unii viceprimari PDL
În acordul semnat, privind constituirea şi funcţionarea USL în judeţul Hunedoara, se menţionează că „în vederea stabilirii candidaturilor comune pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean şi de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, partidele semnatare vor stabili, prin mecanismele statutare proprii, propunerile de candidaţi care vor fi introduse în cercetările sociologice, până cel mai târziu la 30 aprilie 2011”. Potrivit noului regulament, în cazul în care vor apărea divergenţe între membri, iar medierea nu are succes în judeţ, preşedintele organizaţiei judeţene va transmite un raport către secretarii generali ai celor două părţi semnatare, în termen de cel mult 24 de ore de la constatarea conflictului. Pe de altă parte, în scurt timp, după ce va fi realizată majoritatea în consiliul judeţean şi consiliile locale, în următoarele localităţi vor fi schimbaţi viceprimarii PDL: Vulcan, Burjuc, Cârjiţi, Bulzeşti şi Topliţa.

7 comentarii la „PSD şi ACD au parafat uniunea şi în judeţ

 • Mircea Molot de la PNL a fost colaborator al securitati asta a spuso un PNL-list Mircea Muntean.

 • acesti parveniti isi bat joc de membri di vale din nou pentru locurile lor caldute da la judet

 • Splendid acest trio hunedorean!!!
  Chiar daca a fost prezent si mai marele Zero (Rusanu),din pacate insa au lipsit figurile celebre, care puteau incununa lectzia de istorie a judetzului Hunedoara! Unde eshti tu Vadime, dar fratele Felix ????
  Pacat ca s-a stins, caci de mai traia(Paunescu),poate punea si de un cenaclu!!Shi eratzi pe jumatate iertatzi!!!
  Asha nu avetzi decit sa-i multzumitzi lui Basescu shi Boc, maretzi constructori ai acestei aliantze!
  Mioritza traieshte si ne apartzine, chiar daca uneori nu recunoashtem !
  Cit despre cei 80 % cred ca sunt vise erotice, chiar numai barbatzi au fost pe acolo ??Femeile de obicei sunt mai precaute !!

 • @Valea Jiului !
  Shi ce daca a fost , turnator???
  Shi Felix este! Noi i-am ales. Meritam sa ne fie conducatori , pina la adinci batrinetzi. Vor ajunge ca Mao Tzenun, impaiatzi la fereastra , shi tot nu vom scapa de ei !!!

 • de fiecare data hunedoara a fost uitata de bine… ultima data am primit prefect ungur! va fi mare circ la primaria devei dar si la consiliul judetean si asta doar din cauza nemerniciei celor pe care ii trimitem sa ne reprezinte la bucuresti . se va face sondaj? hai sa punem un pariu: marginean pe locul I urmat de oancea si nicula. iar alegerile le va castiga detasat mircica fie independent fie de la alt partid nealiat.

 • Muriti de frica pdl-ului. E bine ca mai aveti frica de ceva daca nu de Dumnezeu. Sunteti hoti si femeile de la voi sunt niste tarfe care se prostitueaza pentru un dram de atentie din partea mass mediei. Securisti, comunisti hoti, tarfe, grasi ca niste porci, si va plangeti ca e greu. Pentru cine? Aratati ca umflati cu pompa si va plangeti continuu.

 • @biti…si eu mor de frica pdl-ului. Si nu sunt hot sau prostituata. PDL prin vocea lui Basescu a condamnat comunismul. Iar acum cetatenii tarii au ajuns sa le fie frica, exact ca pe vremea comunistilor. Se pare ca acele vremuri l-au marcat profund pe conducatorul iubit, pt. ca-si doreste sa ne aduca inapoi pe acelasi drum.
  Poate gresesc, dar in anumite privinte, ne-am intors deja 20 de ani.
  Vorbesti de umflat cu pompa? Hai sa fim seriosi. Are legatura cu partidul? Iti spun un nume: Blaga…ca tot vrea sef la pdl.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.