Sport

Tenismenii absenți la Olimpiadă dau banii înapoi

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu (foto), a anunțat că se analizează situația Fede­ra­ției Române de Tenis după ce mai mulți sportivi au decis să nu mai onoreze pre­zența la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mai mult, Covaliu a dezvăluit că Simona Halep este singura sportivă care a transmis că este dispusă să returneze fondurile pri­mite de la COSR pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.
„Când Federația de Tenis a propus înfiin­țarea unui lot pentru Tokyo, cu sportivi precum Halep, Begu, Tecău…nimeni nu era nebun să nu accepte un asemenea lot. Nu suntem fericiți de ceea ce s-a întâmplat. Așteptăm analiza comisiilor și apoi o să convocăm o ședință a Comitetului Execu­tiv. Singurul sportiv, Simona Halep, a spus că dacă se decide să se dea banii înapoi, este gata să ramburseze suma oferită de la Comitetul Olimpic. Am apreciat atitudinea ei, chiar dacă avem dovezi clare că ea de fapt a fost accidentată. Pentru ca este un sportiv profesionist și și-a dorit să ajungă la Olimpiadă, dar nu a putut din cauza unei accidentări”, a spus Mihai Covaliu.
Analiza pe care o face acum Comisia din cadrul COSR vine ca urmare a faptului că mai multe jucătoarele din tenisul româ­nesc nu au paricipat la Jocurile Olimpice, deși inițial și-au exprimat intenția de a mer­ge la Tokyo și în acest timp ele au participat la alte turnee.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura